Milyen filmet láttatok, ami annyira rossz, hogy az már jó?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 09:49
1/8 anonim válasza:
Semmit. Én nem hiszek az ilyen kategóriában. Ha valami annyira rossz, hogy az már jó - akkor ez egy jó film (csak szégyelli a néző bevallani, hogy tetszik neki és ezzel a hülye kifejezéssel mentegeti). Ha valami mocsok, akkor mocsok is marad, hiába a világ legnagyobb mocska.
2/8 anonim válasza:
A gyilkos cickányok... horrornak szar, de röhögésre jó.
3/8 HalkHogen válasza:
Kilences terv az űrből - valami kegyetlen; a szinkron is
4/8 anonim válasza:
Gonosz halott.
Először nem tudtam hogy ez direkt van megcsinálva ilyen humorosra, azt hittem mindent komolyan gondolnak a filmben. Ha horror, akkor az legyen ijesztő-számomra. De valamiért mégis tetszett a film, a maga hatalmas káoszával :)
5/8 anonim válasza:
Úh, tudok még egyet: Az 1000 halott háza. :D
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
:D :D
2016. júl. 5. 16:46
8/8 anonim válasza:
Nem pont film, hanem sorozat, ráadásul magyar: Fapad.
Egyszer szólt a háttérben a tv, míg valami mást csináltam, és mikor harmadszor kaptam magam röhögésen, elhatároztam, hogy nézni fogom.
Ilyen kínosan vicces szituk vannak néha benne. Nagyon gáz az egész, de mégis nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!