Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek a legrosszabb filmek,...

Melyek a legrosszabb filmek, amiket láttatok?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

A Gyűrűk ura

Vasember

A galaxis őrzői

Alien 3

Alien vs. Predator

A Föld után

The last airbender

Z világháború

A sötét lovag: Felemelkedés

Most hirtelen ennyi.

2015. jan. 18. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Van pár ilyen.. de most nem sok jut eszembe. :D

mondjuk ezek a Megapiranha, Gyilkos cápa vs. Óriáspolip féle filmek biztos benne vannak a top-ban

Álom.net, Junior, The Rocky Horror Picture Show,

2015. jan. 18. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
1. válaszoló: neked tényleg ezek voltak a legrosszabb filmek? :O :/
2015. jan. 18. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
18%

3. Nekem nem igazán tetszettek, igen. :D

Főleg a The last airbender, meg ezek a képregényfilmek. Már túl sok volt. :(

Az Alienekben meg tönkrevágtak egy egéz univerzumot, ami a másodig részig olyan szépen volt felépítve. :/ Ezért sajnálom.

2015. jan. 18. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
*második
2015. jan. 18. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Első,akkor nem értem miért nézel ilyen filmeket,nézz valami régebbieket,ha a modern,sci-fi,fantasy filmek nem jönnek be.
2015. jan. 18. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

De bejönnek az újak is, viszont amiket írtam, azok nem.

Mondjuk a képregényfilmek közül is csak azokat láttam, amiket megemlítettem, mert a továbbiakban már nem érdekelt az egész. :D

Amúgy nem hinném, hogy az Alien 3 pl. annyira új lenne.

Szóval nézek mindenfélét. :) + Ha nem néznék meg valamit, honnan tudhatnám, hogy nem tetszik? Szóval ezt nem igazán értem.

2015. jan. 18. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:

ez

[link]

2015. jan. 18. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz,hogy előbb meg kell nézni,de én mindig műfaj szerint szoktam rákeresni egy filmre,mert te mondjuk láttad a Vasembert,ahogy említetted,de még a felsoroltak között van hasonló,arra értettem,hogyha nem jön be a műfaj,akkor nincs értelme másikat megnézni,mert több mint valószinű,hogy az sem fog tetszeni :)
2015. jan. 19. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Twilight, The Blair Which Project, Taxi Driver, Kill Bill 2 (pedig szeretem Quentin Tarantino filmjeit), Taxi (az amerikai változat Qeen Latifahval), Grown Ups 2, South Park - A film, A 40 éves szűz, The Purge, Fast and Furios 5 & 6, A kör, A texasi láncfűrészes (a 2003-as remake), Mission Impossible 1-2, Austin Powers filmek, A másnaposok 2, Homefront, Világok harca, Daredevil, így hirtelen.

Ezek mind olyan filmek amiket bánom hogy megnéztem, elpocsékoltam jó pár órát az életemből a semmire.Persze egy része noname semmi film, de vannak olyanok is - mint a '76-os Taxisofőr/Taxi Driver Robert de Niroval, amit minden időnk egyik legjobb filmjének is szoktak nevezni, aztán kiderült, hogy 2 órányi semmittevés New York Cityben.Ennyi.

2015. jan. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!