A Gyűrűk ura
Vasember
A galaxis őrzői
Alien 3
Alien vs. Predator
A Föld után
The last airbender
Z világháború
A sötét lovag: Felemelkedés
Most hirtelen ennyi.
Van pár ilyen.. de most nem sok jut eszembe. :D
mondjuk ezek a Megapiranha, Gyilkos cápa vs. Óriáspolip féle filmek biztos benne vannak a top-ban
Álom.net, Junior, The Rocky Horror Picture Show,
3. Nekem nem igazán tetszettek, igen. :D
Főleg a The last airbender, meg ezek a képregényfilmek. Már túl sok volt. :(
Az Alienekben meg tönkrevágtak egy egéz univerzumot, ami a másodig részig olyan szépen volt felépítve. :/ Ezért sajnálom.
De bejönnek az újak is, viszont amiket írtam, azok nem.
Mondjuk a képregényfilmek közül is csak azokat láttam, amiket megemlítettem, mert a továbbiakban már nem érdekelt az egész. :D
Amúgy nem hinném, hogy az Alien 3 pl. annyira új lenne.
Szóval nézek mindenfélét. :) + Ha nem néznék meg valamit, honnan tudhatnám, hogy nem tetszik? Szóval ezt nem igazán értem.
Twilight, The Blair Which Project, Taxi Driver, Kill Bill 2 (pedig szeretem Quentin Tarantino filmjeit), Taxi (az amerikai változat Qeen Latifahval), Grown Ups 2, South Park - A film, A 40 éves szűz, The Purge, Fast and Furios 5 & 6, A kör, A texasi láncfűrészes (a 2003-as remake), Mission Impossible 1-2, Austin Powers filmek, A másnaposok 2, Homefront, Világok harca, Daredevil, így hirtelen.
Ezek mind olyan filmek amiket bánom hogy megnéztem, elpocsékoltam jó pár órát az életemből a semmire.Persze egy része noname semmi film, de vannak olyanok is - mint a '76-os Taxisofőr/Taxi Driver Robert de Niroval, amit minden időnk egyik legjobb filmjének is szoktak nevezni, aztán kiderült, hogy 2 órányi semmittevés New York Cityben.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!