How I Met Your Mother vagy The Big Bang Theory?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 19:07
11/20 anonim válasza:
#9 szerintem meg a Jóbarátok marha unalmas, és a TBBT-nek amúgy semmi köze nincs hozzá...
12/20 A kérdező kommentje:
9-es... A kérdés az volt, hogy melyik a jobb a 2 kozul :)
2016. jún. 30. 23:14
14/20 anonim válasza:
11. Ha neked a Jóbarátok unalmas, akkor irtó humortalan ember lehetsz...
15/20 A kérdező kommentje:
Végig néztem a TBBT-t, nem rossz de szerintem a HIMYM sokkal jobb :)
2016. aug. 16. 14:57
16/20 anonim válasza:
#14 Még jó, hogy nem ugyanaz tetszik mindenkinek.
Elég korlátolt lehetsz, ha annak alapján ítélkezel, hogy nem az tetszik a másiknak, ami neked..
Nézzed akkor a Jóbarátokat és ne itt offold a kérdést, aminek semmi köz nincs hozzá..
17/20 anonim válasza:
16. Ki a bánat ítélkezett? Mondtam én , hogy szar ember vagy? Hogy rossz ember vagy? Nem . Akkor mit sírsz?
18/20 anonim válasza:
Nem cska a "szarember" az ítélkezés. De rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, ha szerinted valaki azért "humortalan" ember, mert nem ugyanaz tetszik neki, mint neked...
19/20 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de Agymenőket ezerszer jobban!!! <3 Sokszor megnézem egyik kedvencem *.*
20/20 anonim válasza:
Én mindenképp az Agymenőkre szavazok. Kb. 2 hét alatt végignéztem 9 évadot, nagyon megfogott. Az Így jártam anyátokkalból csak pár jelenetet láttam, de nem igazán tetszett. Mivel az egyik barátnőm nagyon szereti, majd talán megpróbálkozok vele újra, de nem hiszem, hogy élvezem majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!