Régebbi horror filmet keresek, mi a címe?
Figyelt kérdés
Körülbelül 10 éve láttam egy horrort. Valami mást néztem a tvben este, elaludtam és mire felébredtem már mas film ment,talán M1 vagy M2-n volt. Annyira emlékszem a filmből hogy egy kis csapat elmegy egy régi házba felfedezni azt, a kertben egy halott rendőr fekszik, darazsak csípték meg. Egyik srác felmegy az emeletre és ott köd van, majd kinyílik egy ajtó és egy (valószínűleg) halott kislány jön ki rajta. Egyik kezében egy plüss maci van a másik keze pedig le van vágva, és olyan tipikus lassú hátborzongató éneket dúdol.
Ennyire emlékszem, régóta keresem már ezt a filmet, remélem tudtok segíteni. :)
2016. jún. 28. 14:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!