Melyik ez a film? Talán régebbi horror film.
Figyelt kérdés
Már nagyon règen làttam, vélhetően valamilyen horror film. Amire emlékszem belőle, hogy az ember egy nőt a medencében ölte meg gyakorlatilag, mert valamilyen üveg volt a medence felett és az ember meg ott állt rajta és nézte a nőt. Nem tudom hogy ez az ember milyen nemű volt de a nő talàn kicsit ducibb volt. Valami lépcső is rémlik hogy ott állt a nő bàr ez nem biztos. Tudom nagyon kevés informàció, de hátha valakinek ismerős a jelenet lehet. (És ez nem a Hannibál ébredèse volt).2015. márc. 29. 12:16
1/2 anonim válasza:
Nem a Vérfagyasztó kezdő jelenete ez?
2/2 anonim válasza:
A Véres Valentin (2001.) -ben van egy ilyesmi jelenet, akkor Dennise Richards-t öli meg a gyilkos egy ilyen üveges tetejű medencében úgy, hogy átfurkál az üvegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!