A "Fear The Walking Dead" jobb, mint a "Walking Dead"?
Fear The Walking Dead számomra a 2. évadtól alázza a sima TWD-t, de azt javaslom hogy kezdj bele TWD-be, elölről nézd végig, egyrészt lesz mit nézned, másrészt pedig az eleje jobb szerintem mint az ahol most tart...
FTWD ugye még gyenge 2 évad, elsőben csak 8 rész van ha jól emlékszem, és most 2.-ban is egyenlőre, mert majd csak októberben vagy mikor folytatják...
(De ha gondolod pörgesd le FTWD-t is, egy nap alatt kilehet nézni a mostani részeket)
Üdv, :D
Nézd meg mind a kettőt.De ha nem tudod melyikkel kezd akkor szerintem nézz meg mind a kettőből egy-egy részt.
Az én véleményem viszont az hogy a sima WD-et kezd először.
A The Walking Dead nem olyan régi... felvételek, képminőség, minden rendben van nála. Egyedül a szinkron, ami nem az igazi (kissé gagyi); FearTWD-nél szintúgy ez a helyzet (sőt még szerintem itt, lehet pénzhiány miatt, vagy nem tudom, de talán nem annyira látványos; sokszor túl egyszerű-cselekvések, történet is)
A TWD-et ajánlom és utána a FearTWD. A FearTWD személy szerint csalódást okozott, közel sem tartom olyan jónak, mint a TWD-et. Valahogy a karakterek/színészek sem annyira szimpatikusak, a 2. évad, hááát... számos kivetnivalóm van. Hiánypótlónak jó, amíg nincs TWD.
Én azt mondom, hogy a "sima" TWD-el kezd, aztán majd a FearTWD. Nem rossz egyébként az utóbbi sem, csak a TWD-hez viszonyítva kissé gyengére sikerült, szerintem.
A The walking dead milliószor jobb mint a Fear the walking dead.Karakter és történet szempontjából is.
Fear se rossz de közelében sincs a fősorozatnak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!