Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Fear The Walking Dead"...

A "Fear The Walking Dead" jobb, mint a "Walking Dead"?

Figyelt kérdés
Én egyik -et sem láttam csak most néztem bele viszont én minél ujjab filmeket/sorozatokat szeretek nézni és a sima walking dead régi már nem ? és aazt az elejétől kellene nézni nem vagy esetleg a mostani évadtol (6)? VAgy inkáb az ujat a FEAR-t ?

2016. jún. 25. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Fear The Walking Dead számomra a 2. évadtól alázza a sima TWD-t, de azt javaslom hogy kezdj bele TWD-be, elölről nézd végig, egyrészt lesz mit nézned, másrészt pedig az eleje jobb szerintem mint az ahol most tart...

FTWD ugye még gyenge 2 évad, elsőben csak 8 rész van ha jól emlékszem, és most 2.-ban is egyenlőre, mert majd csak októberben vagy mikor folytatják...

(De ha gondolod pörgesd le FTWD-t is, egy nap alatt kilehet nézni a mostani részeket)

Üdv, :D

2016. jún. 25. 18:04
 2/8 anonim válasza:

Nézd meg mind a kettőt.De ha nem tudod melyikkel kezd akkor szerintem nézz meg mind a kettőből egy-egy részt.

Az én véleményem viszont az hogy a sima WD-et kezd először.

2016. jún. 25. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
a walking dead jobb. a fear-nál már az elején elakadtam :(
2016. jún. 25. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
A TWD inkább ilyen túlélős, posztapokaliptikus témájú akció, az FTWD pedig a horror feelingre megy rá. Kinek mi jön be.
2016. jún. 25. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:

A The Walking Dead nem olyan régi... felvételek, képminőség, minden rendben van nála. Egyedül a szinkron, ami nem az igazi (kissé gagyi); FearTWD-nél szintúgy ez a helyzet (sőt még szerintem itt, lehet pénzhiány miatt, vagy nem tudom, de talán nem annyira látványos; sokszor túl egyszerű-cselekvések, történet is)

A TWD-et ajánlom és utána a FearTWD. A FearTWD személy szerint csalódást okozott, közel sem tartom olyan jónak, mint a TWD-et. Valahogy a karakterek/színészek sem annyira szimpatikusak, a 2. évad, hááát... számos kivetnivalóm van. Hiánypótlónak jó, amíg nincs TWD.

Én azt mondom, hogy a "sima" TWD-el kezd, aztán majd a FearTWD. Nem rossz egyébként az utóbbi sem, csak a TWD-hez viszonyítva kissé gyengére sikerült, szerintem.

2016. jún. 25. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem most már jobban bejön a Fear The Walking Dead, mint a The Walking Dead. De nem tudnám eldöntetni hogy melyik tetszik jobban. Csupán azért preferálom jelenleg a FTWD-t mert újabb, másabb egy kicsit, a TWD meg már számomra kezd ellaposodni. Habár a FTWDből még csak 1,5 évad ment le, nagyon várom a folytatást, ellenben a TWD 7. évada már annyira meg sem mozgat. Őszintén lesz*rom hogy a végén kinek látják el a baját.. Amúgy szerintem is inkább kezd a klasszikussal, aztán majd ott lesz a FTWD.
2016. jún. 25. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

A The walking dead milliószor jobb mint a Fear the walking dead.Karakter és történet szempontjából is.

Fear se rossz de közelében sincs a fősorozatnak szerintem.

2016. jún. 26. 20:36
 8/8 anonim válasza:
0%
Szerintem 1000szer jobb a the walking dead elkezdtem nézni a feart de a harmadik evadban meg is halt a legjobb karakter (travis) onnantol unalmasá vált a sorozat
2019. aug. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!