Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER Trónok harca mi a...

SPOILER Trónok harca mi a helyzet Jon Conningtonnal és a vele kapcsolatos eseményszállal, eddig nem jelent meg a sorozatban, kihagyják?

Figyelt kérdés
Eddig a soroztaban kihagyták teljesen pedig érdekes lehet a továbbiakban, szerintetek benne lesz a következő hátramaradt két évadban? Több helyen is olvastam hogy a gyerek igazából csaló nem is Aegon Targaryen, Rhaegar herceg fia és azt is hogy a sorozatból is azért van kihagyva mert lényegtelen lesz a fő eseményszállra nézve, tehát valóban nem ő az igazi Aegon. De akkor Varys miért találta ki hogy megmentette a gyereket Királyvár feldulásakor és hogy kicserélte, mit akar elérni ezzel azon kivül hogy rászabadúlt a viharvidékre a Golden Company és elfoglatak pár várat. Csak engem zavar hogy mostanában a sorozat kezdi lespoilerezni a könyvet, azzal hogy kihagy vagy megöl sok olyan embert akik a könyvekben vigan élnek, előrevetitve hogy kevés közük vagy egyáltalán nem lesz közük a végkifejletben?

2016. jún. 23. 23:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezért is gondolkozok hogy majd megnézeme a következő évadot mert gondolom a sorozatnak is és a könyvnek is a végkifejlete végül csak ugyanaz lesz, inkább elolvasom a könyveket ha megjelennek egyáltalán.
2016. jún. 26. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz ugyanaz. A 10. baromságot írt.
2016. jún. 26. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
15%

Így van. Ugyan az lesz a vége. Csak a ''fröcsögők'' állítják az ellenkezőjét, de ők is csak a következő könyv megjelenéséig tudnak fröcsögni a neten. Aztán koppannak szokás szerint.

Pár éve aktívkodok már a Trónokkal kapcsolatban is és 2 hónapja az Hbo-nál dolgozok emiatt. A könyvet a sok divatolvasóval ellentétben, akik azt hiszik ismerik GRRM művét, én már több mint 10 éve ismerem. A remek észrevételeim miatt felfigyeltek rám pár oldalon és és így kaptam egy ajánlatot és állíthatom mindenki nevében, hogy a végkifejlet ugyan az lesz.

2016. jún. 26. 17:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt senki sem tudhatja biztosra, hogy ugyanaz lesz-e a vége.

Maga az író mondta, hogy ahogy ír, úgy új dolgok jutnak az eszébe. Legutóbb pl. kitalált egy olyan újdonságot amit beleírt a következő könyvbe, ami 4 fontosabb karaktert is érint és ezzel már az HBO nem tudott előre számolni.

2016. jún. 26. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
13-as most aztán nagyon menő vagy..Ja HBO.Nálad beképzeltebb alakot is rég láttam.Igen pár éve "aktívkodsz" vele és mondhatni csak azt érted el hogy mindenki megutáljon az undorító stílusod miatt.
2016. jún. 26. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Haha 13. válasz másik bekezdése nem semmi :'D
2016. jún. 26. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
*második
2016. jún. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!