Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok hozzá, hogy az...

Mit szóltok hozzá, hogy az idei Star Wars filmnek nem John Williams lesz a zeneszerzője?

Figyelt kérdés

2016. jún. 23. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Imádom a star warst de teljesen hidegen hagy ez a film, a jővő évit várom, ez meg lehet nem is mozi kategória nálam. Ha jön egy jó trailer hamarabb megyek el az AC-re, de eddig amit abból láttam az még rosszabb... Pedig de szépnek igérkezett ez az év filmek terén.. :/
2016. jún. 23. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi az az AC?
2016. jún. 23. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Assassins Creed,csak ez merte kb idén felvenni a decemberi mozi premiert az SW-vel, ami elől tavaly is rengetegen kitáncoltak. Szóval eléggé biztosak a dolgukban, lehet jó film lesz, az alapanyag komoly hozzá..

Míg engem ez a lázadósdi nem fog meg SW oldalról...

2016. jún. 23. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez már nem az a SW, amit gyerekként megszerettem, így kb lényegtelen már, hogy nem Williams a zeneszerző.
2016. jún. 23. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmit... Az idei Star Wars film csak egy spin-off, úgyhogy tök mindegy hogy ki írja a zenét (bár ha már nem Williamset választották, inkább Kevin Kinert kellett volna, a The Clone Wars és a Rebels zeneszerzőét)

A Star Wars 8-nak Williams szerzi majd a zenéjét, az a lényeg.

2016. aug. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!