Star Wars-ban ők kik?
Figyelt kérdés
Hali mindenkinek :D
Itt van a videó https://www.youtube.com/watch?v=OtTeybi3aAw
Azt szeretném megtudni hogy ők kik és miért ölnek egyaránt Jediket és Sitheket is???
Illetve melyik korban élnek???
Mi lesz a félig maszkos csávó története???
2016. jún. 20. 19:01
1/7 anonim válasza:
Ez már nem Canon, tehát senkik. :D
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Most komolyan minden Canon b*zi idegyűl? Ne is törődj velük ha kánon ha nem szeresd.
4/7 anonim válasza:
Az öreg csóka mint már előttem is írták, Valkorion császár, az ún. "Végtelen Birodalom" vezetője. A fiai, Arcann (fekete ruhás) és Thexan (fehér) ennek a birodalomnak a lovagjai. A Star Wars: The Old Republic című mmo játék legújabb kiegészítőjéről beszélünk, a történet nagy vonalakban annyi, hogy a Köztársaságnak és a Birodalomnak össze kell fognia, hogy legyőzzék a közös ellenségüket.
5/7 anonim válasza:
Az előttem lévő kommentelőnek : Én nem akarok senkit megsérteni meg semmi, de (és lehet hogy nem jól tudom) a Köztársaság és a Birodalom 2 külön időszakban volt (a film alapján). Bocsi ha nem jól írtam :).
6/7 anonim válasza:
A Régi Köztársaság korába a Sith Birodalom és a Galaktikus Köztársaság egy időbe volt.
7/7 anonim válasza:
Értem, és köszi a kijavításért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!