Melyek azok a sorozatok, amelyeket mindenképp érdemes lenne nézni? 23/L
Milyen sorozatot lenne érdemes néznem? Mit ajánlanátok és miért ajánljátok?
Eddig ezeket láttam: Trónok Harca (nagyon tetszik), Vikings (abba hagytam, nem tetszik), Breaking Bad (nagyon tetszett), True Blood (abbahagytam...), Vampire Diaries (ezt is abbahagytam), Family Guy, South Park, Brickleberry, Rém rendes család, Modern Család, Odaát, Szökés, Penny Dreadful, Agymenők, Tudorok, Downton Abbey, Róma, Az ifjú fáraó, The Walking Dead, Doktor House, Sherlock, Jóbarátok, Egyszer volt hol nem volt, Spartacus, Internátus, Így jártam anyátokkal, Hősök, Amerikai Horro Story, Született feleségek, Pretty Little Liars, Weeds,
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, amint gondolom feltűnt sorozat függő vagyok és sajnos kezdek kifogyni az ötletekből :)
Fargo (krimi-thriller)
Hex, Charmed (boszorkás, az előbbi szerintem "komolyabb")
Dr Who (sci-fi)
Skins UK s.1-2 (tinikről szól, de a vége felé eléggé drámai) - a 3. évadtól már nem az igazi
The 100
Orange is the new black
Pretty little liars
Orphan Black
Outlander
Gossip Girl
Szívek szállodája
Dexter
11/22/63
Amiket már írtak és én is javaslok.
Dexter (Sorozatgyilkos élete.)
Fargo (az első évad tetszett a legjobban)
True Detective (első évad tetszett)
The Wire (Rendőrös,nyomozós a nagyonjófajtából)
The100 (tinis hangulat)
Mr.Robot (számítógépes hackeres cucli egy tudathasadásos hozzánkbeszélő figura elmesélésével-összeesküvéselméleteken szánkózó sorozat-)
Amiket nem írtak:
Better Call Saul (Breaking Bad előzménysorozat-Saulról az ügyvédről szól)
Expanse (SciFy)
Stargate (ezt a sorozatot láttam életemben először,emiatt kezdtem el nézni azokat)
Battlestar Galactica (scify-erős fajta-Doctor House után a 3. sorozatom lett,amit végignéztem és nagyon tetszett)
The last Ship (amerikai erősen hazafias tökéletes amerikaiakat fevonultató posztapokaliptikus cucc)
Teen Wolf (nagyon rá kel hangolódni 23 évesen,hogy szeresd--tiniknek való--)
Izombie (egy szimpi zombicsajról szól,aki hullaházban dolgozik és ott eszi az agyakat-zombi lévén szuperképességei is vannak)
Ezek nagyon jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odaát
24
Ezel
terminátor rajongóknak a sorozat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!