Imádom a krimi sorozatokat és az olyanokat mint a Lucifer és a Mindörökké. Tudnátok hasonlókat ajánlani?
Figyelt kérdés
Szinte már láttam végig a CSI:Miami CSI: New York-i és a CSI részeit mind, NCIS- és NCIS: Los Angeles-t is láttam már Dr. Csontot is valami ezekhez hasonlót ajánlanátok?
Mostanában rá vagyok kattanva a Mindörökké-re és a Luciferre- ilyesmiket is ajánlhatnátok ha tudtok!
#halál #csi #krimi #Bones #CSI: Miami helyszínelők #Lucifer #Dr. Csont #ajánló #CSI:NY #örökkévalóság
2016. jún. 21. 10:16
1/5 íazazazazaza válasza:
Castle, Mentalista, Gyilkos elmék, én nem vagyok nagy krimirajongó, de ezeket kinéztem...
Bár Castle befejezése kicsit odabaszott xd ilyen hülyén lezárni egy sorozatot?!
Üdv, :D
3/5 anonim válasza:
Dexter.. Ez kötelező, eszméletlen milyen jó..
4/5 anonim válasza:
Ha szereted a régebbieket akkor:
-Derrick
-Montalbano felügyelő
-Midsommeri gyilkosságok/Kisvárosi gyilkosságok
-Poirot
-Miss Marple
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!