A Naruto Shippuuden-nek mi a vége?
Figyelt kérdés
Most néztem meg a 463. részét ami után jön 3 filler rész, de utána már nem találom a 468-at. Ez lenne a vége, hogy Kaguya-val harcolnak?2016. jún. 17. 14:48
1/8 anonim válasza:
Ezen a héten jelent meg az anime 465. része. Minden héten 1 rész jelenik még. Még nincs vége az animék.
Csak a mangának van vége. Az a vége, hogy SPOILER Kakashi a hokage,de lemond és Naruto lesz az új. Újjáépítették Konohát. Sasuke elhagyja a családját (Sakura, Sarada), hogy veszedelmek után kutasson.
2/8 Kenzo Tenma válasza:
#1 De miért kell lespoilerezni, ha a kérdező még nem látta? Te jó ég...
Kérdező: még mindig jelennek meg az anime részek, hetente van új, azért nem találod. Egyébként bizonyos oldalakon nyomon tudod követni, csütörtökön jelenik meg mindig az új rész.
3/8 anonim válasza:
Oda van írva, hogy "SPOILER", így ha nem akarja, akkor nem olvassa tovább. Ennyi.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a spoilerrel meg nincs baj, amikor elkezdtem nézni, előtte néztem amv-ket és nagyjából tudtam, hogy mik lesznek, viszont miközben nézem mindig elfelejtem:D
2016. jún. 18. 22:42
5/8 SSll válasza:
Bocsánat h itt kérdezek de Sasuke végleg elhagyja a családját? Így lemond Saradáról és már nem is fogja szeretni Sakurát?
6/8 anonim válasza:
Hát, sokáig ellehetett otthonról, mert a "Naruto Gaiden" mangában, amiben Sarada volt a főszereplő, Sasuke nem ismerte meg őt.
7/8 SSll válasza:
És a Naruto Gaiden ahol Sarada a főszereplő meg van Animében vagy csak Manga van belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!