A Naruto anime mikor ér véget?
Tudom hogy a manga már befejeződött, de én csak az animére vagyok kíváncsi (természetesen a fillereket nem nézem meg).
A ninja háború kezdeténél hagytam abba 1-2 éve, azóta várom hogy vége legyen és befejezzem :)
Pont a fillerek miatt nem lehet biztosra mondani, hogy mikor lesz vége, de várhatóan ez év végén vagy jövő év elején már befejezik az alapsztorit.
Viszont már most van folytatása a történetnek, bár az több, mint 10 évvel a jelenlegi vége után játszódik.
jah a fillerek.. :S de az eddigiek arányából lehet következtetni rá talán ja.
Remélem is hogy jövő év elejére vége, és én is hallottam arról hogy elkezdtek vmi folytatás félét is :D
Most fillerek vannak nem tudom meddig, nem nézem őket.
Utána Spoiler! kb. 1 rész, míg Fekete Zetsu eléri a célját és hátbatámadja Madarát.
Így megjelenik a fő-főellenség: Kaguya.
Ellene lesz egy hosszabb,de nagyon szar harc, amibe biztos fognak fillert rakni Kaguya, Hagoromo és Hamura életéről, illetve Fekete Zetsuról.
Legyőzik, majd eljön a Naruto vs Sasuke, ami biztos unalmasan tele lesz visszaemlékezésekkel, mert a mangában is így volt, az anime pedif szeret rátenni egy lapáttal mindig...
És vége az aktuális történetnek.
Ekkor lesz egy több, mint 10 éves időugrás, és meglátjuk,hogy hogyan alakultak a dolgok a háború után, és hogy Kakashi lemond a hokage címről, amit Naruto kap meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!