Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki az erősebb? Ki győzne le...

Ki az erősebb? Ki győzne le kit? Csónakos A Pál utcai fiúkból vagy egy kéregetős cigánygyerek?

Figyelt kérdés
ki nyerne?
2016. jún. 17. 01:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Csónakos akkorát fütyülne, hogy a cigánygyereknek szétrobbanna a feje.

De Son Goku Csónakost is le tudná győzni.

;)

2016. jún. 19. 10:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Hagyatkozzunk a kérdésre, majd DB Superes kérdést teszek fel máskor. :D

Csónakost hogy képzeled? Milyen erősnek, milyen magasnak, vékonynak, kövérnek? Az idősebbik Pásztort legyőzte, vajon Ács Ferit le tudná? Ács Feri vagy a Pásztorok az erősebbek?

2016. jún. 20. 00:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a Pásztorok erősebbek, mint Ács Feri, ő inkább a karizmatikussága, egyénisége miatt lett vezető, nem az ereje miatt fogadják el a Pásztor fiúk.

De persze nem gyenge vagy puhány azért, viszonylag erős, csak nem az a verekedős fajta, szóval a Pásztoroknak nagyobb tapasztalatuk van bunyó terén.

Így aztán persze, hogy a Csónakos nyerne.

Nagyon unatkozol egyébként, mikor ilyen kérdéseket írsz? :)

2016. jún. 20. 10:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem. :D

Egyetértek, Ács Feri a karizmatikussága, okossága, egyénisége miatt volt vezér, viszont erős, jól verekedő is, és szerintem a kisebbik Pásztort legyőzné, a nagyobbikat nem. Csónakost 165-170 centis, urbánus laza gyereknek képzelem, és ő ugye megverte a nagyobbik Pásztort is :D

Persze a DragonBallból Pilaf, Oolong ellen is gyengék lennének. :D

2016. jún. 20. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyébként nem vagyok képben Dragon Ball-ban, csak valami stílusában teljesen elütőt akartam írni. :)
2016. jún. 20. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:
A Dragon Ballban a legerősebb karakter az Omni-King, aztán a testőrei, aztán Whis, Vados, a fajtájuk, aztán a Pusztítás Istenek (Beerus, Champa), aztán Hit, Goku, Vegeta, Dermesztő, ha edzett volna rendesen. :D
2016. jún. 20. 20:25
 7/9 anonim válasza:
Mivel Csónakos legyőzte az idősebbik Pásztort így le tudná győzni a cigánygyereket, Ács Ferit és a kisebbik Pásztort is.Ács Feri inkább a személyisége miatt lett vezér.Ha Son Goku és Csónakos összeálna nincs az az ember vagy csapat aki lebírná őket győzni.Kivéve ha a Pásztorok, Ács Feri és Vegita összeál. De még így is kérdéses lenne a csata kimenetele.
2016. jún. 22. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:

:D Ez a kérdés mindig tud újat kihozni emberekből!

Milyen jó, hogy bedobtam a Son Goku vonalat is.

Még egy új szereplő kéne, mondjuk Törperőshöz mit szóltok?

2016. jún. 22. 10:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Jelenleg Son Goku SSJ God SSJ Kaioken 10x formája jóval erősebb, mint amire Vegeta képes, nagyjából tízszeresen. :D

Oké, következőbe beveszem Törperőst is.

Amúgy Gokuék más szint, Törperős megint más, csak az egyik felfelé, a másik lefelé.

2016. jún. 22. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!