Roxi 320 kérdése:
LEGO Ninjago ki az a Claire?
Figyelt kérdés
Láttam a kocka áruházban a Claire figurát és utána néztem állitolag szereplő lesz. Ez igaz és nem Lunixya lesz Lloyd párja hanem Claire? És Selie is fog majd szerepelni?2016. jún. 16. 07:23
1/5 anonim válasza:
Ezt honnan veszed? Még azt se lehet tudni hogy miről fog szólni az új évad.
2/5 anonim válasza:
Claire csak egy minifigura az Airjitzu templomából, történetileg nem is szerepel úgy, mint Jasper.
3/5 anonim válasza:
Elvileg Lunixya lesz Lloyd párja, de ez nem biztos
4/5 anonim válasza:
Valaki tudja annak a résznek, évadnak a nevét amiben szerepel Lunixya. Tudom írtátok hogy nem tutjátok, mert még nem is tudjátok mi lesz a kövezkező rész. De eltelt ez a bejegyzés óta 4 év.Csak kiadták már. Valaki tudna segíteni? PLS!!!!
Luca321
5/5 anonim válasza:
Lunixya hanyadik évadban lesz benne? És honnan veszitek hogy Ő lesz Lloyd párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!