Szuecs Mónika kérdése:
Lego Ninjago 6. évada miről szól? Valaki el tudná mondani, mert nem tudok túl sokat angolul, hiába van fent a youtube-on. És mi történik pontosan Lloyddal? Miért csak ő változott meg, miután kivánt valamit? Ki mit tud a 7. évadról?
Figyelt kérdés
lego ninjago, 6.évad, 7.évad, zöld ninja,2016. ápr. 11. 20:15
1/6 Roxi 320 válasza:
Az hogy mitörtént Lloydal azt én sem tudom de a 7.évad 2016 nyarán jelenik meg és Ha Lloyd a kedvenced van néhány jóhirem. Egy új elemi mester a kristály mestere Lunixya aki Lloyd barátnője lesz!
2/6 A kérdező kommentje:
Így máris sokkal jobban várom az új évadot!!!
Úgy tudom, hogy állítólag májusban vagy júniusban lesz.
2016. ápr. 28. 10:19
3/6 anonim válasza:
A 6. évadnak a lényege egy szó: Jay. Az egész történet róla szól: Jay meg akarja szerezni Nya-t, legyőzi Nadakant.
4/6 Roxi 320 válasza:
Egyébként amikor Lloyd megöregdik az azért van mert azt kivánja hogy olyan bölcs legyen mint Wu és mivel Nadahkan kiskapukat nyit a kivánságoknál Lloyd öreg lesz mert a bölcseséggel időjár.
5/6 anonim válasza:
A hetedik évadban rengeteg gonosz visszatér: Samukai és a csontvázak, Kozu és a kőhadseregesek, Cryptor és a nindroidok, Chen, Phythor és Sensei Yang. Ez csak egy sejtés, de szerintem ezt Nadakhan csinálta, mert akkor végtelen kívánsága volt és ha ő nem győzheti le a ninjákat, akkor győzze le más.
6/6 Emili856 válasza:
sziasztok en is szeretem a lego ninjago sorozatot es a lego ninjago sorozat baraton ti is meg nezhetitek nem sokara fent lesz a 7 evad adigra is jo szorakozast nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!