Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól a séta a múltba...

Miről szól a séta a múltba című film?

Figyelt kérdés

részleteket szeretnék

miben nyilvánul meg h a múlt?

és ne kopizzatok be ide port.hut meg társait

azt szeretném hogy saját emlékeitekből írjátok, ha nem megy, akkor inkább ne is

köszi

2010. ápr. 12. 18:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
amit a többiek mondanak az igaz de nekem ez az egyik kedvenc filmem és tisztán emlékszem rá a cimét szerintem onnan kapta hogy a srác ezt elmeséli mer a végén mult idöben beszél tehát csak visszagondolt rá.
2012. febr. 18. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is az egyik kedvenc filmem, és világos is, hogy miért ez a címe, de szerintem egész egyszerűen rossz címet adtak neki a készítői! Ilyen is van néha, hogy nem csak a magyar cím pocsék :D
2013. márc. 23. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Nicholas Sparks könyve alapján készült aminek a címe A leghosszabb út. Amiről gondolom hogy tudod mire utal.Viszont van hogy a filmeknek más a címe ez történt ebben az esetben is. Gondolom az hogy "leghosszabb út" összehozták a sétával,és a múltról szól.
2014. febr. 1. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!