Miről szól a séta a múltba című film?
részleteket szeretnék
miben nyilvánul meg h a múlt?
és ne kopizzatok be ide port.hut meg társait
azt szeretném hogy saját emlékeitekből írjátok, ha nem megy, akkor inkább ne is
köszi
csak ennyi??
nekem azt mondták h egy szerelmes történet Keith című film beütéssel
amit az előző írt, ahhoz köze sincs.
spoilerezzek? csak így tudom leírni hogy kb miről szól.
tehát van egy lány, visszahúzódó, senki sem szereti. azthiszem az apjával él. és van egy nagydumás srác, az a tipikus suli menő csávója..
valami balhé miatt beosszák asszem hogy korrepetálja suli után a rossz tanulókat, és itt ismerkedik meg a lánnyal. egymásbaszeretnek, aztán kiderül hogy beteg a lány.
nagyon régen láttam, kb ennyi maradt meg, de nagyon jó film.
ez nem időutazós film, ha erre gondolsz. nem mennek vissza a múltba.
mi is az eredeti címe? valami olyasmi hogy walk to remember, ha jól emlékszem.
szerintem arra utal hogy a lányból csak emlék marad..
akk az első mért írta?
gondolom mert hülyeXD
az első hülyeséget irt, a második nagyjából jót.
a lánynak egy lelkész az apja, mindig hülye ruhákban jár, és az iskolatársai kiközösitik. a fiúra meg ráosztják egy iskolai szindarab főszerepét, aminek a másik főszereplője a lány. de a fiú nem ért a színjátszáshoz, ezért a csajt kéri meg hogy korrepetálja. aztán egymásba szeretnek, de a lelkész nem engedi hogy a lánya fiúkkal randizzon, de titokban mégis találkoznak, és ekkor a lány elmondja, hogy halálos beteg. a végén összeházasodnak, egy ideig boldogon élnek, aztán a lány meghal..
nem írtam hülyeséget,akkor nem jó filmet néztetek!!! ez igenis erről szól: SÉTA A MÚLTBA: van egy férfi,igen szerelmes lesz,de együtt mennek a multba!!!!!!!!!
Elnézést de nem kell lehülyézni oké????különben jelentelek!!!
pedig ha beírom a google -ba h séta a multba port.hu akkor ezt a filmet adja, amiről a többiek beszélnek
akkor annak más a címe nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!