Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The Walking Dead című...

A The Walking Dead című zombis horrorsorozat miért lett ennyire népszerű és közkedvelt?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értve,hogy számtalan zombis filmet és 1-2 zombis sorozatot is megalkottak már ,de ennyire népszerűek nem lettek mint a Walking Dead. Miért van ez ? Mit esznek és szeretnek ebben ? Mitől másabb mint a többi zombis alkotás ?

2016. jún. 11. 23:15
 1/3 gnoomage ***** válasza:

Nekem egyik nagy favoritom ez a sorozat, imádom egyszerűen.

Szerintem iszonyat nagy részt vesznek ki a karakterek. Már maga az alap karaktertörténet és drámai jelenetek is nagyon durván lettek megírva.

És persze a színészek. Láttam már sorozatot ahol például egy Daryl féle alakot akartak utánozni, de csak egy 20 kilós pózer gyerek jött össze, amin csak nevet az ember, vagy amikor Rick a teljes szétesés szélén áll és már hívni akarod a pszichiátriát neki mert úgy eljátssza a színész, hogy az alapból megfontolt és kedves embertől félni kezdesz.

2016. jún. 11. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
A zombis filmek általában horrorfilmek, azok minden kliséjével együtt. Ez viszont egy drámasorozat, ahol a apokalipszis utáni állapot csak egy tényező, és itt nem a zombik a főszereplők. A cselekményben részt vesznek, de a sorozat lényege az emberi kapcsolatokon, túlélésen és karakterfejlődéseken alapszik, hogy honnan jutottak el hová.
2016. jún. 12. 11:52
 3/3 álomvilág válasza:
nézd végig és megtudod :D
2016. júl. 20. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!