Miért ilyen népszerű a School DxD?
Nocsak, szeintem pont, hogy ez az egyik legjobb ecchi. Azért is kapta a hypot, mert a szokásos ecchi-vígjáték kompozícióba vitt némi történetet, és egy intelligens fantasy környezetbe helyezte el.
Itt újra le kell szögezni, hogy ez egy ecchi, szóval alapvetően nem tudom, mit vársz tőle. Történetet ne nagyon, ennek ellenére ez még adott is egy kicsit, megjegyzem, nem is olyan rosszat.
Még néhány megállapítás:
- a rajzolás nekem nagyon bejött, nem tudom mi vele a problémád
- a szereplők tipikus jellemkarakterek, de ugyan melyik ecchiben nem? Mindenesetre szerintem színes a felhozatal, szinte minden jellemtípusra kapunk karaktert.
- szerintem jó poénok voltak benne, és teljesítette a célját, vagyis amit egy ecchi-vígjátéknak kell, voltak (jó) perverz jelenetek és ugyanakkor szórakoztatott is, mitöbb szerintem egész kreatívak az ecchi jelenetek.
- ez a mélyre süllyedt ecchi is elég érdekes megállapítás, pontosan honnan is kezdett el süllyedni? Történetet, meg jellemfejlődést tekintve mindig alul kuncsorgott a műfaj. Annak is külön örülök, hogy nem drámázzák túl a dolgokat, hanem inkább az akcióra helyezik a hangsúlyt (ami ecchi animékhez képest meg szintén elég színvonalasan lett megoldva) ez pedig negatívan hat a jellemfejlődésre. De mivel ez ecchi-vígjáték, így szerintem ez nem baj, sőt jó.
- szerintem igenis jó főszereplőt kaptunk, egy ecchi főszereplőjétől nem tudom milyen személyiségfejlődést vársz, de szerintem Issei többször is kiállt a lányokért, szóval messze nem elítélendő karakter. Plusz én külön örülök, hogy nem egy töketlen tucatkaraktert kaptunk.
A lényeg, hogy szerintem is ez az egyik legjobb fantasy témájú ecchi.
(lol, nem akartam ilyen hosszút írni, de remélem azért elolvasod ^^ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!