Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Isten Áldjon Esperanza?

Isten Áldjon Esperanza?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy az most hányadik résznél tart a sori? Mert én már összezavarodtam. Azok a részek amiket az interneten nézek spanyolul azok már jóval előrébb vannak mint amit kiírnak magyarul. És kb.mikor lesz vége? Remélem minél később. És Nikolas pontosan hányadik részbe jön bele? Lehetőleg a magyar részek szerint.És mikor megy el??
2016. jún. 11. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Tegnapi rész elvileg a 96. volt. Nehéz megmondani mikor jön magyar rész szerint, viszont igen nehéz így meglátni, hogy melyik részeket vágjak ki pl tegnap is a Gilda y Gato jelenetet vágták ki. Nehéz így megmondani, viszont amit egy másik kérdezőnek is megvalaszoltam a Nicolasos kérdéssel kapcsolatban: Nos tehát a 113.resz ben latja meg Esperanza a sekrestyeben aludni Nicolast es 114.resz be nyúlik át ez a jelenet.Azt gondolna az ember, hogy miután elrabolta Esperanzat (162.resz) beken hadja a kis párunkat, miután sikertelen volt a kis rablása (164.reszben szabaditjak ki a lányt) De nem! Az utolsó jelenet vele az amikor a 187.reszben lelövi Tomast, de teljesen véletlenül ott termett egy rendőr aki letartóztatta Nicot így több veszélyt nem jelenthetett számukra :D. Kis spoiler nem árt senkinek se!:))
2016. jún. 17. 13:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ
2016. jún. 18. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!