Tudnátok általatok jónak tartott sorozatokat ajánlani?
Amiket láttam és szeretek: Trónok harca, Downton Abbey, Kés/alatt, Amerikai Horror Story, Bűbájos boszorkák, Kegyetlen tánc.
Amit láttam, de kevésbé jött be: Odaát.
Comedy Centralos sorozatok: Így jártam anyátokkal, Jim szerint a világ, Életem értelmei, Nevem Earl, Házi barkács, Már megint Malcolm
Family Guy, Simpson család, South Park, Brickleberry, Cleveland Show, Amerikai fater
Kaliforgia, Shameless, The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Két pasi meg egy kicsi, Törtetők
Így jártam anyátokkal!
Mind a 9 évadát megnézheted az online filmeken. Miért is jó? Mert egy rész 20 perces, ezért nem kell különösebben "neki ülni" ha meg akarsz nézni egy részt. Néha kicsit perverz, főbb részt vicces,érthetetlen és bizar.És példát ad arról, hogy a barátdlság mindennél fontosabb. Remélem kedvet adtam ahoz hogy megnézd!
Jelenleg is futók:Walking dead,Vikingek,Agymenők,Dr. Csont,The 100.
Befejezettek: Lost,Jóbarátok,Monk,Balfékek(community),Sons of anarchy.
Befejezettek,jók is de a befejezésük csalódás volt:Dexter,Így jártam anyátokkal.
Ja és a Két pasi meg egy kicsi de szigorúan csak a 8. évadig!
Amik nekem nagyon tetszettek:
-Narcos
-Trónok Harca
-Breaking Bad
-Walking Dead
-Hősök
-Dexter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!