Mondanátok olyan sorozatokat mint pl. a Kínos (Awkward) című sorozat? Tényleg, lesz a Kínosnak 6. évada?
Mert annak hamar vége lesz és valami mást is szeretnék nézni, de majd azt is újra fogom.:)
És azt sem tudom hogy lesz-e 6. évad:)
Ugyanebbe a cipobe jarok,mint te..:D
Imadom a kinost,de sajnos nagyon hamar vegeztem vele,es most nemtudom mit nezzek..mindenkepp olyat szeretnek,ami hasonlo
En a simlis spineken gondolkozom,az elso reszt mar meg is neztem..nem rossz,de persze nem er fel a kinoshoz
De folytatom,kivancsi vagyok,mi lesz benne..adok neki egy eselyt
De visszaterve a kinoshoz,en ugy tudom,hogy nem lesz 6. evad
Sziasztook :))
Megválaszolva a kérdésedet:Igen lesz 6. évada több információt nem közöltek a rendezők csak azt,hogy nagyon izgalas évadot várunk ezekben a napokban :) Sajnos aztsem mondták meg mikor várható.. De legalább lesz lezárása(vagy folytatása)a történetnek..
Ohh és ez nem olyan mint a Kinos de én nagyon szeretem ezt a sorozatot..:Hazug csajok társasága(Pretty Little Liars)
Remélem tetszeni fog.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!