Ki a legjobb kardvívó a Trónok harca világában?
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 17:32
2/30 anonim válasza:
Ha azokat nézzük, akik láthatóak voltak a sorozatban is, akkor Arthur Dayne, Barristan Selmy, Jaime Lannister 2 kézzel.
6/30 anonim válasza:
Jon Snow egyáltalán nem :-)
SPOILER!
A könyvekben még Mance Rayder is legyőzi, pedig ő nem egy nagy harcos. Arthur Dayne már meghalt. Jaime elvesztette a kardforgató kezét. Jelenlegi állás szerint szerintem Sandor Clegane. Kifogytunk a jó kardforgatókból.
Kivéve, ha a könyveket nézzük, mert akkor Barristan Selmy :-D
7/30 anonim válasza:
Igen, könyvben élők közül Barristan Selmy. A többi, aki még szóba jöhet szerintem:
Sandor Clegane a Véreb, ha csakugyan ő a sírásó és így életben van
Lyn Corbray
Randyl Tarly
Garlan Tyrell
8/30 Sansa LannisterStark válasza:
Nem kellett volna lepontozni az elsőt. A könyvben többször is elmondják, hogy Artur Dayne, a Hajnal Kardja a legjobb kardforgató Westerosban. A többi kontinensnen mondjuk nem tudom...
9/30 anonim válasza:
Loras Tyrell is jó kardvívó. Jaime szerint most jelenleg ő a legjobb a testőrségben + simán levágta két társát Renly halálakor.
10/30 anonim válasza:
Az én válaszomat (#3) miért pontoztátok le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!