Legjobb romantikus animék?
Új animét keresek, kifogytam az ötletekből:(
Már láttam és nagyon tetszett:
-Kimi ni todoke
-Say i love you
-Special A
-Izutara na kiss
-Tonaro no kaibutsu-kun
-Inu x Boku ss
-Kamisama hajimemashita
-Kaichou wa maid-sama
Tora dorát, Lovely complexet, Clannadot elkezdtem, de nem tudtam magam rávenni, hogy végig is nézzem.Olyat szeretnék aminek szép a grafikája, romantikus témájú, legjobb ha a két fél egymás ellentettjei. (pl: a srác "menő" a lány inkább visszahúzódó.)
Valami olyan, ami megérint már az első egy-két részben, és leköt. :D Lehetőleg iskolás életben játszódjon, de ha nem, az se baj. Fiatalokról szóljon, de ne 12 éves kinézetük legyen. :D Vidám történet, Happy End-del.
Ha esetleg Inuyashahoz hasonló művet tudna valaki írni (romantika, középkori japán, féligszellem csávó vagy démonokkal való harc) azt megköszönném. Bár nem hiszem, hogy lenne ilyesmi. :(
Talán tetszik majd:
Kuragehime
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! - paródia, de romantikus is, meglepően jó, és eszméletlen szép a grafika
Gosick - később romantikus lesz
Hakushaku to Yousei
Nagi no Asukara
Bokura wa Minna Kawaisou
Hiyokoi
Chihayafuru
Sakurasou no Pet na Kanojo - romantikus vígjáték
Ore monogatari
Ao Haru Ride
Spice and Wolf
Akatsuki no Yona
Akagami no Shirayuki-hime
Hataraku Maou-sama! - fantasy, pici romantikával
Gekkan Shoujo Nozaki-kun - elsősorban romantikus paródia
Bokura ga Ita
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Kobato
Dusk maiden of amnesia
Ef- A Tale of memories
[Strawberry Panic: Ezt még megemlítem, mert szerintem tök jó romantikus történet, csak nem teljesen passzol a feltételeidhez. Főleg, mert SHOUJO AI!!!]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!