Szerintetek mi lesz Arya sorsa? (GoT)
Én úgy gondoltam korábban, hogy szerintem elképzelhető sors lenne a számára és meg is békélnék vele, ha pl. visszamenne Westerosra egy megbízás miatt, hogy valakit meg kell ölnie. Megöli, de aztán úgy dönt, hogy megöli azokat is, akik szerepelnek a listáján, így lényegében elhagyja az Arcnélkülieket, azonban azok követni fogják őt élete végéig, hogy megöljék.
A sorozat valamelyest máshogy alakul(t) Arya számára, mint a könyv, de az előbb említett példát a sorozatra is elképzelhetőnek tartom, ugyebár annyi különbséggel, hogy nem küldik el Westerosra megölni valakit, hanem a másik növendéket öli meg.
kifejezetten mérges lennék....
ahhoz képest hogy az egész regénysorozatban kb arya a legkirályabb szereplő, a sorozat utóbbi két évadja irtózatosan gagyi módon bánt vele....és akkor ezen felül meg ilyen semmilyen halála legyen....áh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!