SPOILER!!!! Trónok harca, így lesz?
"Ha valaki meghal, mármint úgy tényleg, akkor is mindig volt valami értelme a történetének."
lol
Te már láttad az utóbbi két évadot?
Nem azért, de mi a francért nem tudsz odaírni egy SPOILER feliratot, illetve mi a ...ért a kérdésbe rakod bele magát a spoilert??? Nem gondolod, hogy van olyan, aki esetleg nem látta, vagy csak meg akarja nézni??
Szerencsére már láttam, még aznap szinte rögtön, de ezt egyszerűen nem bírom megérteni....
Itt van egy előző kérdés, oda válaszoltam + mások is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Legalább ő ki tudta rakni a SPOILER-t...
A történet alapján az eddigi fontosabb karakterek halála miatt mindig valami következmény alakult ki. Arya esetében azonban nem lenne következmény, hisz a kutya sem tudja merre jár épp, azt meg végképp nem tudnák, hogy halott-e, és ha igen, ki tette, és miért. Magyarul, ha meghal, akkor az egész bravoos-i kiruccanása, és annak mutogatása teljesen felesleges volt, szóval nem hiszem hogy meghalna.
A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a Cersei-t megformáló Daru úrnő segít majd neki.
Szerintem túléli, ha valamit megtanultam a sorozatoknál akkor az az h ameddig nem látom hogy leesik a feje, vagy hogy elvérzik akkor nem halt meg (lásd véreb) (bár ennél a sorozatnál még akkor se biztos ugye KHMMM havas... xd)
Üdv, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!