Miért nincsenek ma normális vígjátékok?
"Nagyon egyszerű a válasz: az emberek többsége erre kíváncsi, ebből profitálnak."
Akkor ez azt jelenti, hogy az utóbbi másfél évtizedben elszaporodtak a hülyék, ők lettek a többség, és ezért az ő igényeikhez kell igazítani a filmeket. Azért én ezt nem hiszem. Elég sok embert ismerek, és nagyon kevés köztük az olyan, akinek tényleg ez a színvonal tetszik. A többségen nem látom azt, hogy kézzel-lábbal tiltakozna, ha normális vígjátékokat csinálnának, hogy ő inkább idiótaságot akar látni. Inkább azt látom rajtuk, hogy azt eszik meg, ami éppen van. Most sz*r van, most azt eszik.
Szerintem csak te lettél idősebb, én a 90-es évekből is emlékszek bőven vállalhatatlan vígjátékokra.
Elsőnek annyiban igaza van, hogy egyre ügyesebben profitmaximalizálnak, azaz nem kockáztatnak hanem arra mennek rá, ami a legtöbb bevételt hozza várhatóan.
De azért vannak jó vígjátékok ebben az éveredben is:
Blöff
Amelie csodálatos élete
Belleville randevú
Némó nyomában
Kerülőutak
L'ecsó
WALL-E
Fel
Toy Story 3
Agymanók
A mai "vígjátékok" valóban nagyon gyengék. Ha jó filmet szeretnék nézni, akkor a 80-as, 90-es években kell keresnem.
Viszont! Elvétve manapság is csinálnak jó filmeket.
pl: A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt
2013-as svéd vígjáték. Szerintem nagyon jó.
Ízlések különböznek.Én szeretem a durvább humort is ha van mögötte valami tartalom pl amit Sacha Baron Cohen leművel az kifejezetten tetszik még ha gyakran túltolja akkor is. Legutóbb ami tetszett a Keanu (macskaland) volt aminek bejött a humora ,meg régebben a Családi üzelmek. A pite filmek nekem nem tetszenek és a Másnaposok se,pl amiben Mellisa Mccarty feltűnik az is mind katasztrófa szerintem.
Ami közös hogy pisi, kaki ,szex ,seggbe dolgok dugása ,b uziviccek ez lett a fő humorforrás ,de ez kell a népnek erre mennek be a moziba.Szóval suttyósodás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!