Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Normális ez? Velem van a baj?

Normális ez? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és nem szeretem a gagyi tinifilmeket.

Szívesebben nézem meg pl. a Tróját (Brad Pitt), a Kleopátrát (Elizabeth Taylor), Pocahontas a legendát (Irene Bedard), vagy a Kék Lagúnát (Brooke Shields) ?

Ez normális?

Az én koromban a lányok nem ilyeneket néznek, hanem mindenféle High School Musical-t meg ilyesmiket.

2016. ápr. 4. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, teljesen normális, legalább van saját ízlésed. :)

Én a te korodban Halálos fegyvert, Die Hardot meg Terminátort néztem dögivel.

24/N

2016. ápr. 4. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen normális. Én 14 éves lány vagyok, és nem szeretem a tinifilmeket. A vígjátékokat és a romantikus filmeket szeretem, de nem a gagyi disney csatornásokat.
2016. ápr. 4. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen hogy mi normális meg mi nem, olyan van hogy mi átlagos vagy megszokott és mi nem. Ez nem tömeg dolog, de annyira nem vagy egyedül. Életemben nem néztem tömegével ilyen filmeket, ennyi idősen mindenféle vígjáték klasszikusokat faltam főleg, meg gyűrűk ura, star trek, komolyabb hangvételű filmek, igazából mindenféle, de nem a romantikus meg tipikusan tiniknek készült cuccokat néztem. Mindenki azt nézi ami neki tetszik, mellesleg minőségileg amiket te nézel némileg a high school musical felett állnak, szóval...:D 18l
2016. ápr. 4. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a te korodban Brian életét és Keresztapát néztem, igen, normális. Különlegesnek sem mondanám.
2016. ápr. 4. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Te vagy a normális. Én a '90-es években még Clint Eastwood és Charles Bronson filmeket néztem gyerekként a tévében, valamint akkoriban Schwarzit, Stallonét és Van Damme-ot imádtuk a suliban. Vígjátékban meg Bud Spencer és Terence Hill volt a király. De még nőknél se a tinikre voltunk kíváncsiak, ahogy az manapság divatos, hanem olyanokra, mint Sharon Stone vagy Demi Moore. A tinifilmeket pedig én is utáltam már tiniként is, pedig akkoriban kezdtek igazán divatba jönni. Szóval a lényeg, hogy a közhiedelemmel ellentétben a gyerekek és a fiatalok is szeretnek igazi férfiakat és nőket látni a vásznon, és értelmes történeteket. Baromság, hogy a tiniket tinikről szóló filmek érdeklik, ezt csak a stúdiók találták ki, mert több pénzt akarnak, és ezért igyekeznek kiszolgálni, pontosabban inkább (de)formálni a közönségüket. Sajnos az emberek egy része erre könnyen kapható.
2016. jún. 6. 14:26
 6/6 Nagy Hanna1012 ***** válasza:
Kikérem magamnak, teljesen normális! Én 7 évesen néztem meg 1szer a High School Musical-t és társait. Én se néztem akkoriban ilyeneket. Ennyiből csak annyi jön le, hogy nem csak hogy van egy stílusod, hanem már ki is alakítottad a saját érdeklődési körödet, tudod mit szeretsz, vagyis ismered önmagadat. ez a tiniknél nem gyakori, így nem hogy semmi baj nincs veled, de még szerencsés is vagy!
2016. júl. 21. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!