Miért olyan sikeres a The Walking Dead? Ez horror nem? Mégis érdekes, hogy milyen sok lány kedveli.
Nem értem.
Horror filmeket az emberek nagy többsége nem annyira szokott nézni, vagy legalábbis nem annyira nyíltam, s annyira nem is sokat/gyakran.
Lányok meg aztán tényleg csak kevesen. Persze mindig itt vannak a kivételek, de alapvetően valljuk be, így van.
Én nem nézek sorozatokat így ezt sem, de ez a The Walking Dead, ez nem egy horror sorozat?
Mégis hatalmas sikernek örvend... És rendszeresen lányokat is hallok akik ezt nézik... De ez most akkor mégis hogy van? Nem értem miért van ekkora sikere a sorozatnak.
Vagy ez annyira nem is 'undi', meg véres, meg kaszabolós??
De hát zombik vannak benne, nem?? Milyen egy nem kaszabolós zombis horror??
Szóval nem értem miért ilyen sikeres a sorozat.
Alapvetően azok a lányok akik ezt bírják úgy általában is kedvelik a fiúsabb filmeket, vagy hipnotikus hatása van ennek, és csak ezt az egy fiús műsort szeretik??
Komolyan már ilyenen is agyalok...
Miért ilyen sikeres? Nézz körbe. Hány darab zombis sorozatot tudsz megszámolni a "tévétörténelem" során, ami nem a TWD? Segítek: egyet se.
Horror-e? Nem, a zombik ijesztőek (elsőre), de semmiképp sem horror.
Miért szeretik a lányok? Amikor épp nem zombiöldöklés van, ez is egy mezei drámasorozat, mint bármi más, amit szívesen néznek a lányok (bár aláírom, ismerek pár lányt, aki csak a zombiöldöklés miatt nézi, de ez most mellékes :D)
Remélem kielégítő választ adtam.
Bocsi, de mi az, hogy fiús film/sorozat?
Ismerek olyan fiút aki bírja a romantikus filmet és olyan lányt is aki nekem is ajánlgatja a horror filmeket.
A kérdésre válaszolva a TWD nem igazán horror. Ez egy kemény karakter dráma. A zombik igazából csak az atmoszféra teremtés miatt vannak benne. Ha megnézed a legtöbb részbe a 45 perces részből talán 10 percbe vannak a zombik és sokszor akkor se középpontba. Horrornak is csak azért írják mert egy zombi-apokaliptikus világot nem lehet megcsinálni halál/ zombi ölés nélkül. Igazából a sorozat 6 évada alatt egy ijesztés se volt benne. Egyébként kiváló sorozat és, rengeteg embernek ajánlom is.
Amúgy erre csak annyit tudok mondani, hogy ott van az Amerikai Horror Story (ami még mindig nem ér fel sokszor az igazi horrorral inkább csak beteg) folyamatos 10 milliós néző fővel megy. Ha jól tudom az utóbbi évadzárót 15 milliónál is többen nézték egyszere. Szóval a horror az egy virágzó ágazat és a lányok is egyaránt kedvelik.
Tudom, hogy két évvel a kérdés kiírása után írok választ,á mindegy.
Na én is eléggé nagy TWD fan vagyok, engem is főleg az apokaliptikus szál fogott meg. Én is inkább nevezném fiúsnak a sorozatot, de miért érdekeljen? Amúgy én szeretem a MARVEL filmeket, a barátNŐimmel szoktuk megbeszélni az új filmeket, teóriákat stb. (A fiúk meg hordják a MARVEL-es polókat, de egy értelmes mondatot nem tudnának elmondani a szuperhősökről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!