A cosplay-ra akkor is elmehetek ha nem játszom és nem nézek animéket viszont filmeket igen és sorozatokat nekem ez a szenvedélyem?
Cosplay-re nem lehet elmenni, a cosplay a beöltözést jelenti, szóval maximum cosplayezni tudsz.
Cosplay-es rendezvényre, MondoConra tudsz elmenni.
Oda pedig természetesen akárki elmehet, akkor is, ha semmi köze sem az animékhez, sem a játékokhoz, sem a filmekhez vagy sorozatokhoz.
Ez csak egy rendezvény, bárki elmehet szétnézni, aki kifizeti a belépőjegyet.
Egyébként küldöldön direkt vannak anime-conok az animéseknek, japán termékek iránt rajongóknak, és Comic-conok, amik inkább a nyugati képregények, filmek, sorozatok szerelmeseinek szólnak.
A magyar MondoCon anime conként indult, de manapság már vegyesen vannak jelen anime és nyugati filmek, sorozatok rajongói is. Szóval biztosan találni fogszérdekességet magadnak.
Én 5 éve is jártam amikor inkább csak animés rendezvény volt még, pedig összesen kb 3 animét ha láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!