Ilyen tipikus anime?
Mostanában rengeteg az olyan anime ami azt parodizálja ki, hogy a főhős bekerül egy fantasy világba, van valami nagyon szuper ereje, és akkor op karakterként végig harcolja magát a világon, végül megment mindenkit, és megmenti a világot.
Egy a bökkenő!
Hol találok ilyen animét, amit kiparodizálnak? Mert paródia sok van, olyan amit meg kiparodizálnak meg nagyon kevés.
Szóval olyan animét keresnék, ahol a főhős bekerül egy ilyen fantasy világba, ő a legerősebb, és megment mindenkit.
One punch man az egy paródia, az op karakterekről.
Illetve nem kerül be semmilyen fantasy világba.
Ennek ellenére elég jó anime, de láttam.
Már láttam, az ilyen nagyon felhypeolt dolgokat mindet végig néztem. Nekem tetszik a kategória. :)
Most keresgetek a neten, ahogy látom LN, WN, és manga formájában vannak ezek elterjedve nagyon, vagyis az általam keresett kategória.
Érdekes... számos olyan manga van ami simán pénz hozó lenne, mégse csinálják, helyette a paródia.. hmm.. :D
Pedig LN, alapján sokkal több, és jobb van mint a SAO, pedig nekem az is tetszett.
Ilyesmi, de nem teljesen:
Hataraku Maou-sama!
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
Ixion Saga: Dimension Transfer
Mind a hármat láttam már. De a kérdésem nem erre irányult. Paródiából sok van, de olyan kellene ami ezt a témát komolyan veszi! :)
Ahol nem teszik az egészet nevetségessé. :)
Persze megy mindenkinek a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!