Érdemes végignéznem a Code Geass-t? (NE spoilerezzetek! )
asszem a 20. rész környékén tartok és csalódtam az animében. Pedig az eleje felé megfogott, tetszik a stílus, a hangulat, a karakterek, viszont egyre inkább furának találom a cselekményt. Pl az mi, hogy négyen átkerültek arra a szigetre és SENKI nem reagált a dologra? Értem, majd biztos meg lesz magyarázva (NEM kérek spoilereket), de irreálisnak tűnt, hogy egy ilyen megmagyarázhatatlan esemény után úgy megy minden tovább, mintha mi se történt volna.
Viszont hallottam azt is, hogy a második évad még jobb lesz, megy hogy nagyon ütős a lezárása, szóval nem tudom...
Nagyjából úgy néz ki hogy kezd egyre jobban lefelé szállingózni a minõsége,de a befejezés olyan lesz,hogy bõven megéri érte. Gyakorlatilag pont az ellentéte a Death Note-nak, ahol meg pont a befejezést b*szták el.
Szóval megéri,hajrá.
Igen, a 2. évad nem hogy megközelíti, hanem nálam meg is üti az első minőségét. Pici spoiler az első évadban lesz még egy nagyon brutális rész.
A Death Note végét nem szúrták el, Light halála volt az egyetlen lehetséges jó lezárás.
A deathnote-ot ott szúrták el, hogy behozták azt a fehér hajú L-t közvetlenül L halála után, így "már muszáj volt megölnünk L-t, nem tudtuk tovább húzni, de nézzétek! Itt egy másik, szinte még jobb is!" Na én ott abba is hagytam az animét.
Amúgy folytatom a Code Geasst, kösz a válaszokat!
Gyáva lezárás volt, féltek a botránytól azért nem mertek mást :)
És ha már le is győzik Lightot, miért pont egy ilyen gyenge karakternek kellett , mint Near? Ha egy L szintű ellenfelet találtak volna neki és ő győzi le, akkor szavam se lenne.
De nem ez a téma most, ne offoljunk többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!