Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Érdemes végignéznem a Code...

Érdemes végignéznem a Code Geass-t? (NE spoilerezzetek! )

Figyelt kérdés

asszem a 20. rész környékén tartok és csalódtam az animében. Pedig az eleje felé megfogott, tetszik a stílus, a hangulat, a karakterek, viszont egyre inkább furának találom a cselekményt. Pl az mi, hogy négyen átkerültek arra a szigetre és SENKI nem reagált a dologra? Értem, majd biztos meg lesz magyarázva (NEM kérek spoilereket), de irreálisnak tűnt, hogy egy ilyen megmagyarázhatatlan esemény után úgy megy minden tovább, mintha mi se történt volna.

Viszont hallottam azt is, hogy a második évad még jobb lesz, megy hogy nagyon ütős a lezárása, szóval nem tudom...

2016. máj. 26. 20:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne erőltessétek, ha nem tetszik neki, akkor nem jó végigkínlódnia. A Code Geass az egyik legjobbnak tartott sorozat és egyben az egyik legnépszerűbb is, de ez még nem jelenti azt, hogy mindeninek bejön.
2016. máj. 30. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedvenc animém. Engem egyedül a gagyi és unalmas robotos harcok zavartak, ettől eltekintve a kedvencem.

De ha nem tetszik és találsz jobbat nyugodtan dobhatod, bár szerintem megéri végignézni.

2016. máj. 30. 16:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen a robotos harcok tényleg eléggé gagyik, emellett maga a cselekmény is gyakran... nem hiteles, hogy úgymondjam. A karakterek néha logikátlanul reagálnak dolgokra, a sztorban bőven vannak lukak stb. Egyszerűen már nem tudom komolyan venni, lehet bármennyire ütős a vége, már nem érdekel. Úgyhogy nekem ennyi volt, majd talán egy nap újra előveszem, de nem hiszem.
2016. máj. 30. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!