Itt ki kedveli Sansa Starkot a trónok harcából?
"neki csak az van. nem tűnt fel? :D"
Nem. Ne hazudj.
"nem kellett volna pofázni cerseinek, és az apja és a bátyja is élne, meg az anyja."
Az apjának meg nem kellett volna pofáznia arról, hogy rájött Cersei titkára és nem kellett volna kijelentenie mindenki előtt, hogy Joff nem jogosult a trónra.
A bátyjának nem kellett volna olyan esküt tennie, amit nem tart be, mert nem fog bírni a hormonjaival. Nem kellett volna kivégeznie Karstarkot, csak elzárnia. Nem kellett volna elküldenie Theont a Vas-szigetekre, mert Balon Greyjoy nem megbízható.
Catelynnek nem kellett volna elfogatnia Tyrion úgy, hogy nem volt ellene konkrét bizonyítéka.
Akkor még ma is élne mindhárom. Nem kell mindent Sansára hárítani, mert nonsense az egész.
"ennyire hülye vagy???"
Más érved is van?
Mit is tudunk Lyannáról? Lelépett egy nős, jóképű, "hős lovag" típusú férfival, ami miatt háború robbant ki, amiben megölték az apját és a bátyját is. Kiirtottak komplett családokat, az egész királyság válságba került, stb. És már idősebb volt, mint Sansa. A logikád alapján akkor Lyanna nagyobb hülye volt, mint Sansa.
"akik egyetlen fegyverükként egy tűt tudnak felmutatni"
A tű hasznos fegyver tud lenni olyan kezében, aki ért a használatához. Én még Kisujjt és Varyst sem láttam komolyabb, élesebb fegyver birtokában, mégis több ember haláláért lehetnek felelősek. A manipuláció képessége fegyver. Ha Sansa képes másokat rávenni, hogy az ő akaratát vigyék véghez, akkor ugyanolyan halálos lehet, mint Arya az ő Tűjével.
szerinted azert robbant ki a haboru, mert lyannat elraboltak? :DDDDD nagyobb hulye vagy, mint gondoltam.
a tobbi eszementsegedet meg inkabb valaszra sem meltatnam. kar beled a szo.
a vegen majd azzal jon h sansa a sorozat nagy hose vagy azor ahai.
Bocs hogy beleszólok a vitátokba de a végén akkora marhaságot írtál (20:08)
Igen a háború, mármint Robert lázadása Lyanna elrablása/ megszöktetése miatt robbant ki.
Ugye elvitték Lyannát, utána ment az apja, majd a testvére, mindkettejüket kivégezték, és Nedet és Robertet is holtan akarta látni az őrült király.
Szóval ja vagy akkora buta mint amekkorának a másik válaszolót írod ha azt állítod hogy nem Lyanna miatt robbant ki a háború.
Amúgy az elején utáltam, de kezd fejlődni a karaktere, jót tett neki a házasság.
lyanna elrablasa az elozmenye volt, nem a kivalto oka. azert robbant ki, mert rickard es brandon mellett nagyon sok nemes embert is kinyirtak csakugy, ilyet meg nem lehet csinalni.
ez nem troja gyerekek :D
masreszt meg rosszul tudod, mert brandon ment elobb es utana az apja.
harmadreszt pedig nem egybol az elrablasa utan tort ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!