Itt ki kedveli Sansa Starkot a trónok harcából?
Nem rossz karakter. Magyar szinkronnal ellenszenvesebb volt.
Most kezdem megkedvelni :)
Az anyjára kezd hasonlítani jellemében :D (pozitív) bár még messze áll
szerintem senki nem kedveli. megis mit tud felmutatni? csak hagyja h megtortenjenek vele a dolgok.
pl lehet ned meg ma is elne, ha nem pofazza el cerseinek h epp tavozni keszulnek....
"szerintem senki nem kedveli"
Csak olvass el itt pár kommentet és akkor látod, hogy de. Amúgy mivel a könyvben lehet "hallani" a főszereplők gondolatait is, jobban megismerjük őket, nekem ezért is jött be itt jobban Sansa.
a sorozatrol beszeltem. rettenet kivancsi vagyok, hogy masok mit latnak benne, miert tartjak erdekesnek.
harcos amazon??? sirok a nevetestol :DDDDD
"rettenet kivancsi vagyok, hogy masok mit latnak benne"
Sorold a te kedvenc karaktereidet. És lesznek páran, akik leírják majd, hogy miért nem értik azt, hogy mit lehet szeretni benne. :D
Minden karakternek vannak hibái, ahogy Sansának is.
Első körben a története tetszik, ahogy egyedül marad az oroszlánok között farkas. Naiv kisgyerekből indul és Kisujj szintre kell elérnie.
"harcos amazon???"
A nőstény farkas, "she-wolf" megnevezést nem véletlenül használják a történetben a Stark nőkre. Igazi harcos nyilván nem lesz, de megfelelő vezető lehet a történet végére.
"Minden karakternek vannak hibái, ahogy Sansának is. "
neki csak az van. nem tűnt fel? :D
"Első körben a története tetszik, ahogy egyedül marad az oroszlánok között farkas. Naiv kisgyerekből indul és Kisujj szintre kell elérnie. "
csak is magának köszönhet mindent. nem kellett volna pofázni cerseinek, és az apja és a bátyja is élne, meg az anyja.
"A nőstény farkas, "she-wolf" megnevezést nem véletlenül használják a történetben a Stark nőkre. Igazi harcos nyilván nem lesz, de megfelelő vezető lehet a történet végére."
te most komolyan.... ennyire hülye vagy??? :DDD már ne is haragudj, de hangosan röhögök rajtad. sansa, mint nőstényfarkas?? ugyanmár :D ha még nem is nézzük, hogy több benne a tully, mint a strak, akkor is csak egy elkényeztett kis picsogó kislányt kapok, akit max a kinézete érdekel meg a hős lovagok. a she-wolfot olyanokra mondják, mint lyanna meg arya. nem pedig szerencsétlen és magatehetetlen halál idegesítő kislánykákra, akik egyetlen fegyverükként egy tűt tudnak felmutatni. besz rás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!