Hány WarCraft részt terveznek?
A WOW-ot akarják a filmel feléleszteni, de ha sikeres lesz szerintem lecsap a Blizzard és egy filmes univerzumot is kiépítt, vannak itt még bőven történetek, elég mély a Warcraft Loreja.
Már évek óta tervezgették a filmet, csak nem volt rá direktor. 2010-ben még Sam Raimi volt, aztán lett Duncan és pörögtek fel az események :)
A film egyébként már sokkal előbb kijött volna, csak nem akart a star warssal egyidőben "versenyezni" ezért mostanra csúsztatták inkább. Annyira egyébként nincsen mélyponton a játék, mert még mindig az egyik legnépszerűbb MMORPG a listán és a legnagyobb bevételt is a wowból kapja a blizzard. Rengeteg a játékos még így is, hoyg sokan abbahagyták a wowot a rossz kiegészítők után, de ha a régi játékosok csak egy kicsit is érdeklődnek a lore iránt, akkor biztosan beülnek a filmre. Én nekem volt szerencsém tegnap megnézni és csak ajánlani tudom :) Ha valaki szereti azeroth világát, akkor jól fogja érezni magát ^^ Hétvégén megyek megnézem megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!