Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hány WarCraft részt terveznek?

Hány WarCraft részt terveznek?

Figyelt kérdés
Ugye ma (05.26) van a WarCraft: Kezdetek premierje. Ez az első része a történetnek. Mennyi részt terveznek csinálni?

2016. máj. 26. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:

A WOW-ot akarják a filmel feléleszteni, de ha sikeres lesz szerintem lecsap a Blizzard és egy filmes univerzumot is kiépítt, vannak itt még bőven történetek, elég mély a Warcraft Loreja.

https://www.youtube.com/watch?v=rgNyEoqiNuo

2016. máj. 26. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a 3. rész történetét nézném meg szívesen. :) Remélem, hogy eljutának odáig, de az minimum egy trilógiában.
2016. máj. 26. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Duncan Jones azt modta, hogy csak akkor lesz folytatás, ha ez a film most sikeres lesz :) Ha nem, akkor nem :)
2016. máj. 26. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem állítják helyre a WoW-ot, akkor baszh*tják a film szériát is. Szerintetek még is 10 év után miért pont a legnagyobb mélyponton jött egy olyan film ami elsősorban a fanoknak szól? :D
2016. máj. 26. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Már évek óta tervezgették a filmet, csak nem volt rá direktor. 2010-ben még Sam Raimi volt, aztán lett Duncan és pörögtek fel az események :)

A film egyébként már sokkal előbb kijött volna, csak nem akart a star warssal egyidőben "versenyezni" ezért mostanra csúsztatták inkább. Annyira egyébként nincsen mélyponton a játék, mert még mindig az egyik legnépszerűbb MMORPG a listán és a legnagyobb bevételt is a wowból kapja a blizzard. Rengeteg a játékos még így is, hoyg sokan abbahagyták a wowot a rossz kiegészítők után, de ha a régi játékosok csak egy kicsit is érdeklődnek a lore iránt, akkor biztosan beülnek a filmre. Én nekem volt szerencsém tegnap megnézni és csak ajánlani tudom :) Ha valaki szereti azeroth világát, akkor jól fogja érezni magát ^^ Hétvégén megyek megnézem megint.

2016. máj. 26. 22:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is megnéztem, nekem is tetszett. Nagyon remélem, hogy folytatni fogják! Azt meg temélem, hogy a Legion most jó lesz.
2016. máj. 26. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:
*remélem*
2016. máj. 26. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon gondolkodom azon hogy újra visszatérek WoW-ra, csak az a baj hogy attól félek az lesz mint legutóbb, eljátszok magam, de semmi sem motivál raidre, ha solozni is tudok.... másfél éves uborkaszezonért meg nem fizetek havidíjat.
2016. máj. 27. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!