Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok valamit, amit...

Ajánlanátok valamit, amit elolvashatok a Warcraft film előtt, hogy képben legyek?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz az egyik legjobb barátom 20. születésnapja és szeretném meglepni azzal, hogy meghívom a Warcraft filmre és elviszem vacsorázni.

Ő nagy rajongó, de a vizsgaidőszak miatt nem tudja megnézni a filmet, a szülinapján van (remélhetőleg) az utolsó vizsgája, szóval ideális lenne az egész.

Én viszont nem ismerem annyira az egész univerzumot és nem akarok tök kukán ott ülni a filmen. Mit olvassak el/nézzek meg? (Vannak ilyen cinematikok, azt hiszem.)

Vagy semmi "háttér" nélkül is érthető lesz szerintetek?

2016. máj. 24. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az első film. Érthető lesz anélkül is. Lehet még jobban is jársz, hogy nem tudsz belőle semmit.
2016. máj. 24. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Szuper, ez jó hír! Köszönöm. :)
2016. máj. 24. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen érthető lesz, de ha képben szeretnél lenni akkor a last guardian/az utolsó őriző című könyvet olvasd el. :) Nagyon jó, nekem személyes kedvencem, szóval képzelheted mennyire örültem, mikor kiderült, hogy film lesz belőle. Konkrétan már 2008-óta erre a filmre várok ^^ Holnap premier juhéééé. Nah őőő izé, szóval ajánlom eredeti nyelven, mert azt le is tudod tölteni a netről, de talán ha keresgélsz akkor még magyarul is megtalálod valahol. Sajnos a boltokból már elkapkodták és már nem árulják.
2016. máj. 24. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen érthető volt a film anélkül is, ha nem olvastál előtte semmit.

Személy szerint én még...hát kislánykoromban játszottam/olvastam vele kapcsolatban dolgokat, szóval elég sok mindent felejtettem -nyilván akik játszottak, azoknak lesz pár easter egg- de így is teljesen érthető volt. Legalábbis én a páromat rángattam el, ő is értette.

Plusz szerintem nagyon jó film lett. : )

2016. máj. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!