11/24 A kérdező kommentje:
hmm ennek ellenere ugy irtotta a tarharyeneket mint a p csa :DDD
2016. máj. 26. 18:26
12/24 anonim válasza:
A Baratheon ház alapítója a Targaryen király fattyú testvére volt, de ez lényegtelen. Ő vezette a felkelést, így ő lett a király.
13/24 anonim válasza:
Robert nagyanyja is Targaryen volt. Robert pedig "csak" Rhaegart ölte meg.
A többi halálért a Lannisterek a felelősek.
15/24 anonim válasza:
Én már nagyon-nagyon régen olvastam a könyvet, de nem az volt benne, hogy Havas Jon elcserélte Szegfű kisbabáját Stannis fiára, hogy őt vigyék el és mentsék meg Sammel?
16/24 anonim válasza:
ilyen a sorozatban nem volt, Stannisnek csak 3 halott embrió fia meg 1 élő lánya volt, de azt is felgyújtotta
18/24 Papi Gonzales válasza:
nem tudom ki az a szegfű....de mance rayder gyerekét cserélte el ginny vagy mi a neve fiával, nehogy malisandre felgyújtsa azt is
20/24 A kérdező kommentje:
de robert minden elo targaryent ki akart nyiratni utana.
akkor a baratheonok is sarkanylovasok voltak vagy mi? :D
2016. máj. 26. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!