Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca kérdés. Éjkirály?

Trónok harca kérdés. Éjkirály?

Figyelt kérdés

A legutóbbi részben volt, hogy az erdő gyermekei teremtették az első mást úgy, hogy obszidiánnal megszúrtak egy embert. Az egyik oldalon olvastam, hogy az az ember a tüskés fejű más volt, aki az Éjkirály.

Viszont az Éjkirály ugye az őrség 13. parancsnoka volt. Na de az őrség nem a mások ellen jött létre? Akkor hogy lehetett volna a 13. parancsnok az első más?

Most én értek félre valamit, vagy az az ember akit Levél megszúrt nem lehet az Éjkirály?

2016. máj. 25. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Vagy a sorozat már nem követi a könyvek történetét.
2016. máj. 25. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Új sztorit talált ki neki a sorozat.
2016. máj. 25. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:

A kettő nem egészen ugyanaz.

A sorozatban Night King, a könyvekben Night's king.

2016. máj. 25. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak a sorozatos verzió ez.

Bár annyit el tudnék képzelni, hogy összevonták az Éjkirály karaktert a legelső Más születésének történetével, ami még kiderülhet a könyvben is. Azaz, hogy az Erdő Gyermekei hozták létre őket. George Martin legalábbis azt nyilatkozta annó, hogy nyilvánvaló, hogy a Mások nem születtek, hanem valaki/valakik létrehozták őket. Na szóval szerintem elképzelhető, hogy az első Más akit úgy teremtettek az Erdő Gyermekei az az a bige volt, akit az a 13. Éjjeli Őrség parancsnok(későbbi Éjkirály) haza vitt magával Feketevárba.

2016. máj. 26. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!