Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Cersei szerelmes volt Rhaegarba?

Cersei szerelmes volt Rhaegarba?

Figyelt kérdés
Nem Jaime a "mindene" ? :D

2016. máj. 23. 09:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Igen.

[link]

2016. máj. 23. 10:02
 2/13 A kérdező kommentje:
de mi lett volna Jaimevel? mondjuk szerintem orulhet h igy alakult, mivel eliat kinyirtak ugye... de vajon tywin megkimelte volna a sajat lanyat?
2016. máj. 23. 12:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmi. Jaimet elküldték Zúgóba, hogy Lysa váljon a feleségévé. Valószínűleg Tywin végigvitte volna az akaratát és összeházasítja a Lannister és Tully házat.

Ha pedig Cersei lett volna Rhaegar felesége, akkor Tywin nem áll a lázadók oldalára. Tehát teljesen másként alakul a felkelés. Valószínűleg Roberték halálával.

2016. máj. 23. 15:03
 4/13 A kérdező kommentje:

lysa és jaime? :D na erről még nem is hallottam. :D

de arra még nem kaptam választ, hogy miért szeretett bele rhaegarba ha egyszer kiskoruk óta jaime volt a szerelme?

2016. máj. 23. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Rhaegar volt a herceg, a trónörökös stb.

Cerseinek pedig nem Jaime, hanem a hatalom és a saját egója a mindene. Nem Rhaegart szerette, hanem azt hogy az esetleges beházasítás révén közelebb kerül a hatalomhoz. Jaime-ben is inkább csak önmaga férfiverzióját látja szerintem.

2016. máj. 25. 00:43
 6/13 Sansa LannisterStark ***** válasza:
43%

Dehogy volt szerelmes. Cersei egy trófeagyűjtő, kielégíthetetlen ribi, aki minden jó pasival összefekszik, mert ezzel igazolja magát, hogy még mindig jó nő. Jaime azért kell neki, mert nőként nem minden célját tudja elérni, és kell neki egy csicska. Amikor Jaime nem volt a közelben, ugyanerre használta Lancelt és Osmund (vagy Osney?) Feketeüstöt.

Egyébként hamar túljutott Raegaron, mert Roberttől is azonnal csöpögni kezdett mikor meglátta. Akkor utálta meg mikor a nászéjszakán Robert Lyanna nevét mondta neki.

Épp ezért az ikrek a kedvenc karaktereim. Nagyon érdekes kettőjük kapcsolata: a naiv szexrabszolga és a hatalommániás domina, összeillenek. És ez már egész kicsi korukban kezdődött.

2016. jún. 12. 19:34
 7/13 anonim ***** válasza:

"Roberttől is azonnal csöpögni kezdett mikor meglátta"

ööö...nem. Robertet kezdettől utálta, mert megölte Rhaegart és undorítónak találta, hogy olyan szőrös.

2016. jún. 12. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
*Jaimetől is akkor kezd undorodni, amikor elkezdi növeszteni a szakállát. A fürdőkádas fejezetben, amikor megtiltja Tommennek, hogy Loras fegyverhordozója legyen, akkor meg is említi, hogy így már Rhaegar helyett Robertre emlékezteti az öccse.
2016. jún. 12. 20:00
 9/13 Sansa LannisterStark ***** válasza:
43%

6-os vagyok. Cersei és Eddard beszélgetése, mikor Eddard elmondja neki, tudja az igazságot a gyerekeiről. Megkérdezi, miért gyűlöli annyira Robertet. Cersei:

"Gyűlöltem? Bálványoztam. Amikor a mennyegzőnk napján megláttam Baelor szentélyében a szikár, fekete szakállas férfit, olyan boldog voltam, mint még soha. Aztán éjjel, mikor bortól bűzlőn rám mászott, és tette amire képes volt, azt suttogta a fülembe: Lyanna."

Lepontoztatok, mégis én tudom jobban, mert az összes könyvet olvastam, és az egész sorozatot fejből fújom. Lehet, hogy ti ilyen apróságokat nem vesztek észre, de Martin bácsi egy zseni, és olyan személyiségeket teremtett meg, hogy az hihetetlen. Csak oda kell figyelni rájuk, nem csak arra, amit a szemetek előtt láttok.

2016. jún. 15. 13:51
 10/13 anonim ***** válasza:

9. Ez Ned szemszögéből van. Ekkor nem látjuk Cersei gondolatait, a fejezeteiből pedig pontosan tisztázódik, hogy amit mond, az köszönőviszonnyal sincs abban, amit közben gondol.

Az számít, amit a fejezeteiben gondol Robertről, nem az, amit mások fejezetében mond róla.

Margnak pl. azzal dicsekedett, hogy Robert őt nevezete ki a szerelem királynőjének, miutn kiütötte Rhaegart a Harrenhali tornán. Pedig tudjuk, hogy ez sem így volt.

Szóval sajnos de, ezt rosszul tudod. Amikor figyelsz az apróságokra, akkor erre sem ártana.

"nem csak arra, amit a szemetek előtt láttok"

Ezt neked kellene megfogadni.

2016. jún. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!