Black Butler Szóval végignéztem az összes évadot és nekem egy kicsit (de lehet hogy csak nekem) úgy jött le hogy Sebastian szerelmes Cielbe oké tudom hogy csak a lelke kell neki de a labirintusba is küzd érte Most akkor?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 18:35
1/6 anonim válasza:
Nem szerelmes Cielbe.Hidd el, én is olvasok fanfictionokat stb, de a sorozatban száz, hogy nem lesz semmi.Mindössze a lelke kell.Nem tudom hogy benne volt a sorozatban, én csak a mangát olvasom, de egyszer azt mondta, minél tovább vár, annál finomabb lesz.Emellett esküt tett Cielnek, hogy megvédi és mellette lesz.addig amíg természetes halált nem hal.Szóval nem, ebben nincs szerelem.
2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem hittem el csak a 2. évadban kicsit félreérthető volt meg hogy a végen nem eszi meg a lelkét meg minden
2016. máj. 12. 19:02
3/6 anonim válasza:
Állítólag eredetileg yaoinak tervezték, csak a forgalmazó arra nem bólintott rá és olyan kevés változtatással nyomták át a történetet, amennyivel tudták.
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy 2017-ben folytatódik a sorozat??
2016. máj. 12. 20:27
5/6 anonim válasza:
Igen, lesz egy movie a Book of Atlantic
6/6 anonim válasza:
Amikor Sebastian megkötöte az alkut Cielel akor az volt a kikötés hogy Sebastian segit bosszut álni Cielnek azokok/azon a személyen aki megölte a szüleit és Sebastian az alku bevégezte után kapja meg Ciel lelkét ha Ciel meghall az alku bevégezte elött akkor Sebastian bukja a lelkét + az alkuba az is benne volt hogy Sebastianak meg kell védeni Cielt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!