Szerintetek ki nyert volna párbajban a Trónok Harcában?
Chuck Norris.
Viccet félretéve Syrio Forelre szavaznék, mert ügyesebb, gyorsabb és okosabb annál a mamlasznál.
SPOILER
Nekem van egy teóriám Oberynnel kapcsolatban:
Ugyebár ők híresek a mérgezésekről, stb. A kard, amivel harcolt, mérgezett volt. Oberyn a vallomást próbálta kiszedni belőle, gondolom a méregre is hagyatkozva, ami tette volna a dolgát, de figyeljük csak meg itt:
Elkezdik törölgetni... ezzel Oberyn sem számolt (nem tudta) - nagyon mutatták azt a törölgetést :)
Szerintem Oberyn lényegében megnyerte, pontosabban megnyerte volna, ha befejezi és nem körülötte ugrál, vallomásra várva (bár megérthető is egyben + ha tényleg számított a méreg hatására)
Bár csata közben elvesztette a fegyverét és adtak neki másikat, de szerintem azt is szépen tisztára megtörölgette :D vagy pedig éppen az volt az (és azzal sebezte meg Gregort)
Oberyn egyszerűen mozgékony, gyors, jó kardforgató, hasonlóan Syrio Forelhez.
A hegy pedig nagy, lomha, de erős... ennyit tud.
Tehát szerintem Syrio :)
Ti mit gondoltok Oberynnel kapcsolatban? Lehet benne valami? Könyv igazolja valamiképp? Még lehet kiírom külön kérdésbe is :D
Ha pedig akkor kenték be, akkor a hegy méretével nem számolt :D Több idő kell neki
De szerintem méreg ide vagy oda, megnyerte volna, csak elcse*zte, távolabb kellett volna lennie.
Ha pedig a méreggel nézzük, akkor pedig döntetlen, meghalt volna, ha nem csinálnak belőle hááát őőő rabszolga zombit? Nem tudom, hogy fogalmazzak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!