Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki nyert volna...

Szerintetek ki nyert volna párbajban a Trónok Harcában?

Figyelt kérdés
Syrio Forel, vagy Gregor Clegane?

2016. máj. 22. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Chuck Norris.

Viccet félretéve Syrio Forelre szavaznék, mert ügyesebb, gyorsabb és okosabb annál a mamlasznál.

2016. máj. 22. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Gregor
2016. máj. 22. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Syrio, Gregor lényegében csak csapkodni tud a kardjával, az ereje és a termete az egyetlen előnye.
2016. máj. 22. 20:03
 4/11 Papi Gonzales ***** válasza:
gregor...végül is oberynt is megverte...
2016. máj. 23. 15:50
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 De Oberyn nem a győzelemre koncentrált, hanem hogy kihúzza belőle a vallomást. De Syrio sokkal higgadtabb nála. És ugye nem tudhatjuk hogy Oberyn nyerne vagy Syrio :)
2016. máj. 23. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Amúgy is oberyn nyert/döntetlen hiszen a hegy is meghalt volna ha a mester nem csinál belőle zombit.
2016. máj. 23. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:

SPOILER

Nekem van egy teóriám Oberynnel kapcsolatban:

Ugyebár ők híresek a mérgezésekről, stb. A kard, amivel harcolt, mérgezett volt. Oberyn a vallomást próbálta kiszedni belőle, gondolom a méregre is hagyatkozva, ami tette volna a dolgát, de figyeljük csak meg itt:

[link]

Elkezdik törölgetni... ezzel Oberyn sem számolt (nem tudta) - nagyon mutatták azt a törölgetést :)

Szerintem Oberyn lényegében megnyerte, pontosabban megnyerte volna, ha befejezi és nem körülötte ugrál, vallomásra várva (bár megérthető is egyben + ha tényleg számított a méreg hatására)

Bár csata közben elvesztette a fegyverét és adtak neki másikat, de szerintem azt is szépen tisztára megtörölgette :D vagy pedig éppen az volt az (és azzal sebezte meg Gregort)

Oberyn egyszerűen mozgékony, gyors, jó kardforgató, hasonlóan Syrio Forelhez.

A hegy pedig nagy, lomha, de erős... ennyit tud.

Tehát szerintem Syrio :)

Ti mit gondoltok Oberynnel kapcsolatban? Lehet benne valami? Könyv igazolja valamiképp? Még lehet kiírom külön kérdésbe is :D

2016. máj. 23. 23:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem épp akkor kenték be méreggel, meg amikor a hegyet próbálják meggyógyítani, Cercei is átkozza a Martellek mérgét.
2016. máj. 24. 09:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha pedig akkor kenték be, akkor a hegy méretével nem számolt :D Több idő kell neki

De szerintem méreg ide vagy oda, megnyerte volna, csak elcse*zte, távolabb kellett volna lennie.

Ha pedig a méreggel nézzük, akkor pedig döntetlen, meghalt volna, ha nem csinálnak belőle hááát őőő rabszolga zombit? Nem tudom, hogy fogalmazzak xD

2016. máj. 24. 10:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Gregor, nem kérdés. Syrio karddal semmit sem ért volna ellene, főleg, ha Gregor páncélban van. Túl nagy, nem lehet hozzá közel férkőzni.
2016. máj. 24. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!