Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki elmagyarázná nekem...

Valaki elmagyarázná nekem valamit Hannibál Lecterrel kapcsolatban? Sorozat/film

Figyelt kérdés
A Hannibál sorozatban Will Graham és Hannibal ismerik egymást, Graham tudja hogy Dr.Lecter kannibál. ( :D) , de akkor a Red Dragon ( Vörös Sárkány) című Hannibál film elején olyan mintha ismernék egymást, de csak felületesen, nem tudja hogy ki ő. Olyan párbeszédek zajlanak le amelyek ellentétei egymásnak (sorozat vs film), és annyira követi a sorozatban a filmbeli karaktert, de erre nem tudtak figyelni?! Rosszul Gondolnám? Valaki elmagyarázná?

2016. máj. 22. 16:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem vettem észre.. Elmagyaráznád bővebben?
2016. máj. 22. 16:29
 12/14 A kérdező kommentje:
* persze hogy mások alkatra, nem várom el Mikkelsen-től hogy hízzon egy jó 30kg-t.. Hopkins alacsony,telt. Mads vékony és elég magas.
2016. máj. 22. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:

1. Külsőre teljesen nyilvánvaló az eltérésük, ezt csak észrevetted. Hiszen más játssza őket.

2. Belsőre meg csak az általánosságok közösek bennül: okosak, műveltek, jó szaglóérzék, emberevés.

De maga a karakter megformálása teljesen más.

2016. máj. 22. 16:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Két külön színész máshogy fogja eljátszani. Alap. Mint egy 007-es filmnél. ( Persze-persze, ez sokkal komolyabb téma mint egy laza akció. De egy Daniel Craig nem lesz egy Sean Connery, cagy Moore. )
2016. máj. 22. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!