Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit tudtok az új sorozatról a...

Mit tudtok az új sorozatról a Cool TV-n, ami nagy valószínűség szerint A bosszú álarca után lesz? A címe Ördögi kör. Nah?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:51
 1/9 zsana1495 ***** válasza:
szia. rögtön utánad írtam ki a kérdést. és én is kíváncsi vagyok rá. nem írom le még egyszer ha gondolod elolvasod a kérdésem, de szerintem tök furi.
2010. ápr. 9. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Jézus f*sza.

Ez ilyen szar szappanopera?

2010. ápr. 10. 00:57
 3/9 zsana1495 ***** válasza:
Nem hinném, hogy szar, bár kinek mi tetszik. Szerintem jó lesz!:)
2010. ápr. 10. 09:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Sztem sem nem lesz szar!

és hogy érted hogy furi?:)

2010. ápr. 10. 14:33
 5/9 anonim válasza:
Itt egy csomó képet+infót+zenéket tudsz letölteni : [link] és ha megakarnál nézni epizódokat belőle: [link] bár spanyolul nyomják de van angol felirat
2010. ápr. 10. 18:43
 6/9 zsana1495 ***** válasza:
nem tudom, hogy olvastad-e a kérdésem de ha beírod a keresőbe hogy ördögi kör kiad egy másik kérdést. az az enyém. és az én novellám amit még tavaly nyáron írtam, annak az a címe, hogy ördögi kör, ahogy ennek. és a szereplőim, angyal és ördög, mint ahogy a filmben, csak ördög helyett démon van. ezért mondtam. mikor megláttam teljesen kirázott a hideg:D
2010. ápr. 10. 23:39
 7/9 A kérdező kommentje:

jah,igen:) így érthető hogy kirázott a hideg:D

Köszönom,a linkeket:) érdekesek:)

2010. ápr. 11. 11:26
 8/9 anonim válasza:
én már naon régóta tag vok a rtl fórumon szval szerettettel várlak titeket!:) és a legjobb sori a világon :):)
2010. jún. 9. 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:

rengeteg sorozatot láttam már, de ez mindegyiknél jobb:) a szereplők, a zenék, a helyszínek, a történet.. minden nagyon szuper(Y):D

Főszerepben: Gaby Espino és Jencarlos Canela(L)

Alaptörténet:

Ángel Salvador (JenCarlos Canela) édesanyja a gazdag Acero családnál cselédeskedik egyetlen családtagjával: a keresztanyjával. Beleszeret Martinba (Miguel Varoni) aki az Acero házaspár idősebbik fia, és azt hiszi, az viszont szereti őt. Teherbe esik, de Martin anyja, Graciela kötelezi az abortuszra, ami elől a lány megszökik Mexikóból Miamiba, miután megtudja, hogy Martin New Yorkba megy tanulni. A gyermeket végül New Yorkba érve egy metró-állomáson szüli meg és a lánykori nevét adja neki. Papírok és apa nélkül neveli fel Angel-t, aki egy bandába verődve rablásokból segíti az édesanyját. Angel börtönbe kerül, ezalatt az édesanyja megbetegszik, és a banda vezetője, Leon segíti azzal a szándékkal, hogy Angel majd rablásból kifizeti őt. A börtönben a fiú kirendelt ügyvédje Manuela Dávila (Gaby Espino), aki a sors különös fintora nyomán éppen Martin Acero menyasszonya. Manuela az első ember Angel életében, aki hisz benne, felveszi futárnak az ügyvédi irodájába, és szép lassan egymásba szeretnek. Manuela szakít Martinnal, aki viszont a Davila vagyonra és cégre vetett szemet, és ezt nem hagyhatja annyiban: lejáratja Angel-t Manuela előtt, hogy házasságra lépve vele, hatalmat szerezzen magának. Bár ekkorra Manula már gyermeket vár Angel-től. Martint, megtudván, hogy Angel a saját fia, nem akadályozza meg abban, hogy csapdába csalja, és megölesse.

A mindenki által halottnak vélt Angel-t a festő barátja és tanítója, Lucas segíti tovább, amíg Martin Acero-t le nem leplezik..

2010. aug. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!