Ezel, bosszú mindhalálig? (lent)
szia én még júniusban láttam törökül az utolsó részt
igen direkt van így megcsinálva h nem 1értemű!!
mindeki azt gondol bele, amit akar
van aki a halált, és van aki a reményt és azt h túlélte Ezel!
bizonyos jelek az mutatták h Ezel nem halt meg de ez nem 100%
szóval nyitvamaradt kérdés:)
a fantáziádra vna bízva
van
mindenki
amúgy a végén Ramiz is direkt úgy beszél h ne legyen egyértelmű:)
Nem értem,hogy-hogy nem egyértelmű ez Mindenkinek?!
Mutatták,ahogyan Can az apját kereste a toronyban,ráadásul a nevét is mondta: Can Ucar.Ezel ajtót nyitott,ahol meg is volt a szokásos mozdulat.Gyűrűben pedig nem volt méreg,mikor Ramiz odaadta Ezelnek,mondta,hogy csakis akkor húzza fel,ha készen áll az új életre.
Magyarázza már el nekem valaki ennek az ellenkezőjét,csak hogy értsem,hogy gondoljátok,mert szerintem sehogy sem jön ki ebből az,hogy Ezel meghalt.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:38 - Van benne valami amit irtál , de én a sajátos mozdulatot nem fedeztem fel .
Tudom,erre gondolsz:
"Jól figyeljetek arra amit most mondok. Bárkit megölhet az aki szeret. Van aki egy pillantásával teszi. Vannak akik ostoba szavakkal. De amíg a csávák csókokkal ölnek addig a bátrak kardal támadnak. Van akinek a kezét a vágy vezeti és van akinek a kezét a pénz. Létezik nagyon hosszú szerelem és van egészen rövid. Van aki eladja és van aki veszít. Az eddig elmondottak mára régen lezárultak és ami utána következett az valójában soha nem is történt meg. Mert a valódi életben a holtak nem szólnak hozzánk és a szerelem nem erősebb a bosszúnál. Ahol mi élünk ott nincsenek oly erős barátságok amelyekben minden megbocsátatik. A valódi életben az apák és fiúk nem tudnak halált legyőzve egymásra találni. Vagy még is csak tudnak ?" / Ramiz /
A filmben holtak szóltak ,a szerelem erősebb volt a bosszúnál és voltak olyan barátságok melyekben minden megbocsájtatott (Ali).így az apák és fiúk is tudnak egymásra találni.
Bár mindegy is,mindenki úgy gondolja,ahogyan szeretné.Az én véleményem szerint Ezel életben maradt és számomra minden ezt bizonyítja,igen még Ramiz monológja is.
meddő vita ez gyerekek:) úgyhogy ne essetek egymás torkának!
pont ez volt a lényege
nincs biztos válasz erre a kérdésre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!