Titeket is irritál a farm-ból az Attila?
Figyelt kérdés
Legszívesebben akkorát bevágnék a fejébe, hogy egyenkénk köpné ki a fogait.. Minősíthetetlenül komunikál az emberekkel. Én egy nagyon nyugot ember vagyok, de ez az Attila nagyon kihoz a sodromból..
Valószínüleg önértékelési problémái vannak, és így próbálja kompenzálni.
2016. máj. 18. 20:09
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szokásom mindig tv-t nézni, de amikor bekapcsolom ritkán találok olyan műsort ami érdekel, általába kapcsolok párat megunom aztán hagyom menni. Tudom, hogy miért vannak ezek a valóságshow műsórok meg miért vannak ezek a műbalhék.. Tisztába vagyok, hogy direkt válogaták össze ezeket az embereket, de szinte 110%san megvagyok győződve róla, hogy az Attila úr a való életbe is ilyen, mert az kizárt, hogy egy épelmélyű ember még ha el is kell játszania a műsor nézetsége miatt ezeket a "darabokat", hogy ennyire élvezi, hogy ha valakit a sárba tipor.. Beteges.
2016. máj. 18. 20:34
3/3 anonim válasza:
Engem az irrital, hogy ilyen hulyesegeket kattogtatod az agyad. Annyi szep dolog van a vilagon - irhatnal verset, festhetnel, feltalalhatnal, alkothatnal uj dolgotat - de te inkabb egy kepzeletbeli alakon mocskolodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!