Keresek egy filmet. Mi a címe? Infók lent
Keresek egy filmet, de csak a történetből van meg pár részlet, azok sem pontosak. Színészek, szereplők sem rémlenek. Az is lehet, hogy egy sorozat része volt, bár erre talán kisebb az esély.
Úgy 6, 7 éve láttam emlékeim szerint, szóval maximum 2010 környékén jelent meg. Valami scifihez hasonlóra tippelek, horror kizárva, mert délelőtt volt.
Ami rémlik a történettel kapcsolatban, hogy találnak vagy egy megfagyott emberi testet, vagy csak dnst, vagy valami más történik, a lényeg, hogy életre keltenek egy nőt. Azt nem tudom, hogy valami idegen lény-e, vagy csak sokkal korábban élt, de az biztos, hogy a többi szereplő nyelvét nem beszéli, mert ezután az egész sztoriból annyi maradt meg, az viszont világosan, hogy az egyik férfi szereplő egy jelenetben megpróbálja elmagyarázni neki, mit jelent a sajnálom szó. Ezek után, vagy addig a jelenetig fogalmam sincs, mi történik, még annyi van meg, hogy a film vége felé kiderül, hogy a nő vagy valami halálos betegséget hordoz, vagy fertőzést, vagy hasonlót és talán mások már elkapták, ezért el akarják pusztítani vagy ő maga is meghalna? Valami hasonló. Plusz még egy konkrétum, valahol ennél a résznél a nő azt mondja, hogy sajnálom.
Sajnos nem láttam végig, de nagyon szeretném megnézni rendesen. Ötlet, javaslat, ha nem is az egész sztori passzol? Vagy esetleg valaki tudja konkrétan a film, netán sorozatrész címét? Minden tippért nagyon hálás lennék! Mert akárhogy kerestem eddig, sehogy sem aláltam, azért remélem tényleg létezik legalább valami hasonló koncepciójú történet.
ha tudsz angolul, akkor ajánlom ezt az oldalt, itt meglesz:
movies.stackexchange.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!