Egy régebbi filmet keresek a gyerekkoromból. Segitseg?
Figyelt kérdés
Amikor kicsi voltam, lattam egy filmet a szüleimmel es emlékszem hogy nagy hatással volt ram, megindított, ezert is keresem. Amire emlékszem belole az az, hogy egy no orvos es egy új hazba koltoznek valoszinuleg a férjével erre nem emlékszem pontosan. A nőnek szőke haja van, es szül egy pici babat. Aztán arra emlékszem hogy a no elindul valahova es balesetet szenvednek a kicsivel aki szinten vele utazott. Es a kerettortenet az hogy valaki beszélget a novel aki ugyanaz a no akivel ezek megtörténtek csak korabban. Es ekkor a nőnek mar sotet haja van. Nagyjabol ennyi ami beugrik, ez évekkel ezelőtt volt mar nem igazan emlékszem ra, de azthiszem az HBO-n jatszottak annak idejen. Tudom hogy keves de ha bárki tudja esetleg melyik film lehet kérem segítsen!2016. máj. 17. 23:35
1/1 anonim válasza:
Nekem a Kéz ami a bölcsőt ringatja ugrott be.
Abban van egy szőke és egy sötét hajú nő is, költözés is, baleset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!