Csak szerintem cseszték el ezt a szálat a Trónok harc
című sorozatban?
Figyelt kérdés
A könyveket nem olvastam.
A 4. évadban Sansa összejön Baelish-sel, aki nyilván érez valamit a csaj iránt, már csak azért is, mert a már halott "igaz" szerelmének a lánya. Szóvala régi szerelméből már csak ő maradt. Erre az 5. évadban otthagyja az elmebeteg Boltonoknál, hadd hágja meg az őrült Ramsay.
Csak nekem sántít ez?
Na meg a 4. évad végén végre úgy nézett ki, hogy Sansa karaktere is fejlődik végre, és kompetens szereplő lesz, erre az ötödik évadban kb. ugyanaz történik meg vele, mint amikor még Joffrey nője, és ugyanúgy csak annyi a funkciója a karakternek, hogy ő szenved.
Azért nem érthető mert a könyvben eredetileg nem így van. A könyvben Sansa legjobb barátnőjét kb. udvarhölgyét (aki a filmben egyáltalán nem szerepel) adják Ramsay-nek, azt állítva h ő Sansa. Csak ezt a szálat elegánsan kihagyták a sorozat készítői és leegyszerűsítve Sansat adták hozzá. Végül a könyvben a legjobb barátnő és Theon is megszökik.
2017. szept. 25. 20:52
12/15 anonim válasza:
Láttad már a 7. évadot? Az egész sorozatot elcseszték...
2017. szept. 26. 12:13
13/15 anonim válasza:
''A könyvben Sansa legjobb barátnőjét kb. udvarhölgyét (aki a filmben egyáltalán nem szerepel) adják Ramsay-nek, azt állítva h ő Sansa.''
Nem úgy volt, hogy azt mondják neki ő Arya?
2017. szept. 27. 16:31
14/15 anonim válasza:
De, ál-Arya, mivel Sansát királygyilkosságért keresik. Szóval nem lenne abból haszna a Boltonoknak. Az csak a sorozat agymenése.
2017. szept. 27. 16:48
15/15 anonim válasza:
Ja de, bocs tényleg elírtam. Azt mondjak Arya. De amúgy abból a szempontból is érthetetlen, h mit akar Baelish. Mert oké, mondjuk h Sansa nem jelent neki semmit...de akkor sincs értelme annak amit tesz. Kimenti Sansat mindent kockáztatva, elviszi sasfeszekbe, aztán elviszi a Boltonokhoz, utána meg beköpi a királynőnek. Oké, h eltértek a könyvtől de nem vették észre, h ennek semmi értelme? A Boltonoktol nem kap ezért semmit, tehát nincs haszna ebből. Vagy így akarta rávenni a királynőt, h adjon engedélyt Deres megtámadására?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!